Caddebostan Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Caddebostan Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Caddebostan Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Çamaşır makineleri teknoloji ve modern yüzyıl dünyasında artık hızlı akan yaşantı içerisinde insanların temizlik ve hijyen ihtiyaçlarını kaliteli, konforlu ve modern standartlarda karşılayabilmelerine yardımcı olan en önemli teknolojilerin başında geliyor.

Özellikle de günümüz modern yüzyıl teknolojisinin fonksiyonel yapısını taşıyan çamaşır makineleri ile yüzde yüz hijyeniklikte tüm çamaşırları yıkayabilmek mümkün oluyor.

Ancak bu şekilde gün içerisinde çok sık şekilde kullandığınız çamaşır makinenizde zaman içerisinde kötü koku sorunu meydana gelebilir. 0216 471 59 56 nolu telefondan servis çağırınız.

Caddebostan Arçelik Servisi merkezimizin iletişim hattına da genel olarak çamaşır makinesi kötü koku sorununa dair önemli oranlarda bildirimler geliyor.

Bu noktada merkezimizde bulunan alanlarında uzman teknik personellerimiz tarafından çamaşır makinenizde karşı karşıya kaldığınız kötü koku sorununa yönelik olarak çok önemli çözüm önerisi sunuluyor.

Bu kapsamda çamaşır makinenizde zamanla yaşamaya başladığınız kötü koku sorununun çözüme kavuşturulması için en ideal yöntem olarak makinenizi çok sıcak ayarda boş olacak biçimde çalıştırmanız olacaktır.

Bu yöntem ile çamaşır makinesindeki kötü ve ağır kokulardan tamamen kurtulabilirsiniz.

Çamaşır makinenizde kötü koku sorununa karşı Caddebostan Arçelik Servisi teknik ekiplerimiz ve uzmanlarımız çamaşır makinenizde yıkama yaparken doğru ölçüde çamaşır deterjanı kullanmaya dikkat etmenizi öneriyorlar.

Bu noktada fazla deterjan kullanımı gerçekleştirmeniz, deterjan artıklarının makinenizde birikmesiyle, küf kokusuna neden olabileceğini belirtiyor.

Bu yöntem ile makinenizde etkin bir sonuç alamamanız durumunda ise merkezimizin deneyimli personellerinin inceleme yapması için bizi arayabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama