Çamlıca Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Çamlıca Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Çamlıca Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Çamaşır makineleri mekanik yapıları ile kullanım esnasında güçlü bir kuvvet meydana getirmektedir. Bu durumda çamaşır makinelerinde çok etkili bir gücün meydana gelmesine ve dolayısı ile de hatalı yerleşim veya çeşitli çevresel koşullar dolayısı ile sarsıntıların çok ciddi seviyelere ulaşmasına neden olabilmektedir.

İşte bu tip sorunlar ile karşı karşıya kalınması durumunda kesinlikle müdahalelerin profesyonel biçimde gerçekleştirilmesi amacı ile Çamlıca Arçelik Servisi merkezimize başvuru gerçekleştirmeniz gerekiyor. Servis için 0216 471 59 56 nolu telefonu arayınız.

Çamaşır makinenizin yüksek seviyede sarsıntı ile çalışması durumuna yönelik olarak teknik ekiplerimiz tarafından öncelikli olarak çamaşır makinenizin taşıyıcı ayaklarının dengesinde bozulma meydana gelip, gelmediği kontrol edilmektedir.

Eğer dengesizlik mevcut ise bu dengesizlik giderilerek, basit şekilde sorun çözüme kavuşturulmaktadır.

Ancak sorun buradan kaynaklı değil ise Çamlıca Arçelik Servisi teknik ekiplerimiz tarafından önce amortisörler arızası ve bağlantı cıvataları gevşemesi durumlarına yönelik kontrol gerçekleştirerek, amortisörlerin arızalı olduğunu belirlemeleri halinde de yenisi ile değişimini gerçekleştirmektedir.

Sorunun amortisörler kaynaklı olmadığının belirlenmesi durumunda da teknik ekiplerimizce makine askı yayları yerinde olup, olmadığı kontrol edilerek, yerinden çıkmış ise düzgün ve sağlam şekilde yerine oturtulması sağlanır.

 Böylelikle çamaşır makinenizde meydana gelen ve zaman içerisinde çok daha büyük ölçekli arızalanmaların meydana gelmesine neden olabilecek aşırı seviyedeki sarsıntı sorunlarının kökten çözümünün gerçekleştirilmesi sağlanabilmektedir.

Ayrıca 1 yıllık garanti hizmetleri uygulamamız ile çamaşır makinenizde benzer veya aynı arızalanmaların size ek maliyet ve zaman kayıpları yaşatmasının da önüne geçmekteyiz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama