Çekmeköy Siemens Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Çekmeköy Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Çekmeköy Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Bulaşık makineleri, gün içerisinde size çok önemli kolaylıklar sağlayarak, eskiden günün önemli bir bölümünü ayırmak durumunda kaldığınız bulaşık yıkamayı artık hem daha modern koşullarda hem de çok daha kaliteli şekilde çok daha kısa zaman dilimleri içerisinde gerçekleştirebilme fırsatından yararlanabilmenizi sağlamaktadır.

Ancak bulaşık makineleri mekanik sistemler olmaları her ne kadar ileri nesil teknolojiye sahip olsa da eşitli arızalanmalar ile kulanım tarzı ve etkileri ile paralel olarak karşı karşıya kalması muhtemeldir. 0216 471 59 56 dan servis çağırabilirsiniz.

Çekmeköy Siemens Servisi uzmanlarımız, servis merkezimize en sık şekilde gelen tüm arızalanmalar ve uzmanlıkları çerçevesinde bulaşık makinenizin günlük kullanımında nelere dikkat etmeniz gerektiği konusunda uyarılarda bulunuyor.

Bu kapsamda Çekmeköy Siemens Servisi teknik ekiplerimiz tarafından bulaşık makinenizin kapak bölümüne ekstra bir yük koymamanız konusunda uyarıyor ki özellikle bu tip kullanıcı hataları bulaşık makineleri arızalanmalarındaki en temel noktayı oluşturuyor.

Bunun yanı sıra bulaşık makinenizin kılavuzunda belirtilmiş olan kapasitesinden fazla doldurmamaya özen göstermeniz gerekiyor. Eğer bu noktaya dikkat etmez iseniz bulaşık makinenizdeki sepet hareketleri kaynaklı olarak çeşitli çizik ve paslanmaların meydana gelmesine sebep olabilirsiniz.

Bulaşık makinenizin günlük kullanımı sırasında yalnızca bulaşık makinesi teknolojisine yönelik olarak özel şekilde üretilmiş olan deterjanları kullanmayı özen göstermeniz ve tanımadığınız ya da içeriğine ilişkin olarak net bilgi sahibi olmadığınız deterjanların kullanımından makinenizin daha uzun ömürlü bir kullanım sağlaması açısından kesinlikle uzak durmalısınız.

Bunun yanı sıra görsel yönden bulaşık makinenizin dış temizliğini gerçekleştirirken, kullandığınız ürünlere dikkat etmeniz ve makinenizin yüzeyi açısından uygun yapıdaki malzemeleri kullanmanız gerekmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama