Çengelköy Siemens Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Çengelköy Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Çengelköy Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Buzdolabı günümüz modern yüzyıl yaşantısı içerisinde dünyanın her yerinde olduğu gibi Türkiye’de de çok önemli bir yer ediniyor.

Özellikle de 21.yüzyıl Türkiye’sinde Siemens markalı buzdolabı modelleri oldukça yoğun şekilde ilgi görüyor.

Ancak modern yüzyıl yaşantısı içerisinde tüm ihtiyaçların karşılanabilmesine yardımcı olan buzdolabı teknolojileri yılın her günü ve her saati kesintisiz olarak bir çalışma gerçekleştiriyor. Bu durumda buzdolaplarının diğer beyaz eşya ürün gruplarına göre biraz daha farklı bir yapıda olmasına neden olabiliyor.

Bu şekilde kesintisiz olarak gün boyunca bir çalışma gerçekleştirmekte olan buzdolabınızda yaşayabileceğiniz tüm arızalanmalara ilişkin olarak Çengelköy Siemens Servisi merkezimizin iletişim hattına başvuruda bulunabilirsiniz. 0216 471 59 56 dan ulaşabilirsiniz.

Bölgenizde bulunan gezici araçlarımız, en kısa süre içerisinde bildirimde bulunduğunuz adresinize çağrı merkezi personelimizin yönlendirmesi ile ulaşmaktadır.

Bu şekilde arızalanan buzdolabınız için evde gün boyunca teknik personelin gelmesini bekleyerek, günlük yaşantı içerisindeki akışın aksaması gibi bir problem ile karşı karşıya kalmamanızı sağlayabildiğimiz gibi aynı zamanda da buzdolabınızın en kısa süre içerisinde yeniden ilk günkü performans ve verimliliğinde bir soğutma gerçekleştirebilir duruma gelmesini sağlamaktayız.

Çengelköy Siemens Servisi teknik ekiplerimiz içerisinde alanlarında uzman teknik personeller bulunmaktadır. Bu personellerimiz, düzenli olarak gerçekleştirilen Siemens’in en yeni teknolojilerine ilişkin eğitim seminerlerine katılım gerçekleştirmektedir.

Böylelikle en yeni Siemens buzdolabı teknolojisine ilişkin olarak dahi bilgi sahibi olduğu gibi aynı zamanda da oluşabilecek arızalara ilişkin olarak da deneyim sahibi olduğundan kısa süre içerisinde arızaya yönelik olarak kaliteli çözüm uygulamalarını gerçekleştirmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama