Dalyan Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Dalyan Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Dalyan Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Çamaşır makineleri 21.yüzyıl dünyasının en çok ve en yoğun şekilde kullanılan başlıca beyaz eşya teknolojileri arasında yer almaktadır. 0216 471 59 56 nolu telefondan servis çağırabilirsiniz.

Özellikle de 21.yüzyıl dünyasında insanların yaşamları içerisinde çok önemli kolaylıklar ve konfor standartlarına yol açmakta olan çamaşır makineleri yüksek oranlarda çıkan çamaşırlarının hijyenik bir hale getirilebilmesi amacı ile gün içerisinde yoğun şekilde kullanılabiliyor.

Bu tip yoğun kullanımda çamaşır makinelerinde beraberinde bazı uygulamaların gerçekleştirilmesi gerekliliğini doğruyor. Dalyan Arçelik Servisi merkezimizde bu tip uygulamaları aksatılmış olan çamaşır makineleri arızalı olarak onarım işlemi görüyor.

Bu yüzden bu konuda daha titiz şekilde hareket etmeniz gerekliliği konusunda Dalyan Arçelik Servisi teknik ekiplerimiz tarafından önemli uyarılar gerçekleştiriliyor.

Bu çerçevede de çamaşır makinenizin deterjan haznesi içerisinde oluşan deterjan ve yumuşatıcıdan kaynaklı tortuların kötü bir görünüm oluşturmasının dışında makineye iletken deliklerde tıkanıklığa sebep olabilir.

Bu yüzden bu tortuların temizliğinin düzenli olarak gerçekleştirilmesi, çamaşır makinenizde zaman içerisinde çok ciddi boyutlarda arızalanmalar ile karşı karşıya kalmanızın önüne geçecek.

Bu aşamada çamaşır makinenizin deterjan haznesindeki bu tortuları yok etmek için haznenin lavaboda bol su ile yıkanması gerekiyor.

Eğer makinenizin deterjan haznesindeki bu tortular çok yüksek düzeyde kalıplaşma yaşadı ise ve çıkartmakta zorlu yaşıyor iseniz sıcak su doldurarak bekleyebilirsiniz.

Bunun yanı sıra deterjan gözlerini de bulaşık deterjanı ile temizleyebilme şansınız bulunuyor. Çok yüksek düzeyde olan kalıplaşmalar durumunda da fırça kullanımını tercih edebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama