Dudullu Siemens Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Dudullu Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Dudullu Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Çamaşır makineleri günlük yaşamın en önemli destek ve yardımcı teknolojileri arasında yer alıyor. Özellikle de çamaşır makinelerin çoğu zaman oldukça yoğun şekilde kullanabilirken zaman içerisinde çeşitli arızalanmalar yaşaması da son derece doğal bir durum olarak öne çıkıyor.

Bu çerçevede çamaşır makinesinin devamlı su alması ancak yıkama yapmaması problemi yaygın olarak görülen çamaşır makinesi arızalanmalarının başında geliyor.

Dudullu Siemens Servisi merkezimizde sıklıkla gördüğümüz makinenin sürekli su alması ve yıkama yapmaması sorunu için kısa süreler içerisinde çözüm uygulamaları gerçekleştirilmektedir. 0216 471 59 56 dan servis çağırabilirsiniz.

Çamaşır makinenizde sürekli su alma sorununun meydana gelmesi durumunda Dudullu Siemens Servisi merkezimizde makinenizin elektrikli su giriş ventilleri bozulmuş olabileceği için ventil bobinleri kontrol ederken, enerji olmamasına karşın su almakta ise ventiller bozulmuş olduğundan parça değişimi gerçekleştiriyoruz.

Ventilleri değiştirerek, sürekli su girişinin yaşanmamasını sağlayarak, makinenizin ideal ölçüde su alarak, yıkama programını sorunsuz olarak yerine getirmesini sağlıyoruz.

Ancak arıza ventiller dolayısı ile meydana gelmiş olmayabilir ki yapılan kontrollerde bu tespit edilirse makinenizin su seviye anahtarı bozulmuş olabileceğinden, su seviye anahtarı kontrol edilmekte, anahtara bağlı olan ince hortum yerinden çıkmış olabileceğinden yerine takılması ile arıza çözüme kavuşturulur.

Ayrıca anahtarda bozulma meydan gelmiş olabileceği gibi kontaklar bozuk olmasından kaynaklı ventil bobinlerinin enerjisini kesemeyeceğinden sürekli su alımına yol açabileceğinden yenisi ile değişimini gerçekleştiriyoruz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama