Fenerbahçe Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Fenerbahçe Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Fenerbahçe Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Gelişmiş teknolojinin en önemli örneklerini oluşturan ileri nesil çamaşır makineleri hem yüksek yıkama performansları hem de yaşam içerisinde sağlamış olduğu yüksek konfor nedeni ile günümüz modern yüzyıl dünyasının yaşam alanlarının en önemli temel gereksinimlerinden birisini oluşturuyor.

Günlük yaşantı içerisinde çamaşır yıkama faaliyetleri çerçevesinde son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanılmakta olunan çamaşır makinelerinin kendisi içinde temizliğe dikkat edilmesi gerekiyor.

Çünkü Fenerbahçe Arçelik Servisi merkezimizde temizliğin aksatılmasıyla meydana gelmiş olan arızalanmaları bulunan çok sayıda çamaşır makinesi bulunuyor.

Bu çerçevede alanlarında uzman teknik ekiplerimiz tarafından çamaşır makinenizde hem yüzde yüz hijyeniklikte çamaşır yıkama için hem çamaşır makinenizin daha uzun süreli kaliteli performans sunabilmesi için hem de kötü kokuların önlenebilmesi için makine iç temizliği konusunda önemli uyarılarda bulunuyor.

Çamaşır makinenizin en önemli sorunlarının başında kireç oluşumu geliyor. Kireci sökmek ve temizleme amacı ile limon tuzu ve sirke kullanımı gerçekleştirebilirsiniz. Limon tuzunu ya da sirkeyi çamaşır makinesi deterjan haznesine koyarak, makinenizi en yüksek sıcaklıkta içi boş olacak biçimde çalıştırabilirsiniz.

Bu aşamada isteğe göre makinenizin içerisine sirke dökerek, deterjan haznesine de limon tozu koyarak, çalıştırabilirsiniz. Servis için 0216 471 59 56 nolu telefonu arayınız.

Bu yöntem sonucunda çamaşır makinenizin kireçlenme sorunundan tamamen kurtulabileceğiniz gibi etkin bir makine iç temizliği gerçekleştirebilirsiniz.

Böylelikle yüksek hijyeniklikte yıkama gerçekleştirebilirsiniz. Bunun dışındaki tüm problemlerinizde teknik uygulamalar için Fenerbahçe Arçelik Servisi merkezimizin iletişim hattına her zaman ulaşabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama