Feneryolu Siemens Servisi ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Feneryolu Siemens Servisi

Feneryolu Siemens Servisi

Feneryolu Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Çamaşır makinenizin iyi ve stabil bir yıkama sağlayabilmesi için her parçasının gerekli olan görevini yerine sorunsuz bir şekilde getirmesi büyük bir önem taşımaktadır.

Bu çerçevede de çamaşır makinenizde özellikle deterjan almama gibi bir problem yaşamakta iseniz Feneryolu Siemens Servisi merkezimizin iletişim hattına 7 gün 24 saat başvuru gerçekleştirebilirsiniz.

Bölgenizde bulunan ve tam teşekküllü olan gezici araçlarımız, en kısa süre içerisinde adresinize yönlendirilerek, arıza tespit ve onarım çalışmalarını gerçekleştirmektedirler.

Bu çerçevede de teknik personellerimiz, çamaşır makinesi deterjan almıyor sorununa yönelik olarak makinenizde uygun cihazlar ile kontrolleri gerçekleştirmektedir.

Feneryolu Siemens Servisi teknik personellerimiz, çamaşır makinenizde deterjan almama sorununa yönelik olarak ilk müdahalesini çamaşır makinesin bağlı bulunduğu şebeke musluğundaki su basıncı kontrolü ile başlamaktadır.

Çünkü çamaşır makinenizin bağlı olduğu şebek musluğundaki suyun akış basıncının yeterli seviyede olmaması makinenizin deterjan çekmecesine ulaşmasına ve buradan deterjanı alarak, makinenizin kazanına ulaşmasına engel teşkil etmektedir.

Böyle durumlarda basıncın arttırılması için makinenin bağlı olduğu şebeke musluğunun seviyesi bir miktar arttırılmaktadır. 0216 471 59 56 dan servis çağırınız.

Bunun dışında makinenizin deterjan çekmecesi klepsinin kapalı olup, olmadığı kontrol edilmektedir. Eğer deterjan çekmecesi klepsi kapalı ise açılarak, sorun giderilir.

En son olarak ise makinenizin su giriş vanaları yani ventilleri arızalı olabileceğinden, ventiller kontrol edilir ve arıza tespit edilir ise doğrudan yenisi ile değişimi gerçekleştirilerek, arızanın çok daha ciddi problemlere yol açmaması ve kaliteli bir yıkama gerçekleştirebilme şansına sahip olmanız yeniden sağlanmaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama