Ferhatpaşa Siemens Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Ferhatpaşa Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Ferhatpaşa Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Modern yüzyıl teknoloji dünyasında artık çamaşır makineleri günlük yaşamın en önemli ihtiyaçlarından birisi aline geldi.

Özellikle de günümüzde çamaşır makinesi ürünleri ile çok kısa süreler içerisinde son derece kaliteli ve profesyonel şekilde çamaşır yıkama faaliyetlerini gerçekleştirebilme mümkün oluyor.

Ancak üstün teknolojiye sahip olan çamaşır makineleri zaman içerisinde çeşitli kulanım hataları veya çevresel koşulların etkileri ile çeşitli arızalanmalar yaşayabiliyor.

Bu durumların önlenebilmesi amacı ile de mutlak suret ile Ferhatpaşa Siemens Servisi çağrı merkezimize başvuruda bulunmanız gerekiyor. 0216 471 59 56 nolu telefondan servis çağırınız.

Çamaşır makinelerinizde kullanım esnasında karşı karşıya kalabileceğiniz her türlü arızalanmaya ilişki olarak 7 gün 24 saat başvuru gerçekleştirebileceğiniz Ferhatpaşa Siemens Servisi merkezimizde çamaşır makinenizin arızalarının onarım işlemlerinin en kısa süreler içerisinde başlatılmasını ve böylelikle son derece kısa süreler içerisinde onarımının tamamlanarak, yeniden ilk günkü performans ve kalitesinde kullanıma başlayabilirsiniz.

Bölgenizde bulunan gezici teknik ekiplerimizin tam teşekküllü olarak her an hazır bulunuyor olmaları sayesinde adresinize bildiriminiz üzerine kısa süreler içerisinde ulaşılarak, öncelikli olarak yerinde müdahale uygulamaları gerçekleştirilmektedir.

Ancak daha büyük ve geniş kapsamlı arızalanmalarda ise çamaşır makineniz güvenli bir şekilde servis merkezimize getirilerek, burada daha kapsamlı bir arıza onarım çalışmasına tabi tutulmaktadır.

Ayrıca çamaşır makinelerinizde gerçekleştireceğimiz tüm arıza onarım çalışmalarının ardından çamaşır makinenize yönelik olarak 1 yılı kapsayacak biçimde garanti hizmetleri de sunmaktayız.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama