Fetih mahallesi Siemens Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Fetih mahallesi Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Fetih mahallesi Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Günümüz modern yüzyıl dünyasında günlük yaşam kalitesinin çok daha yüksek seviyeye ulaşmasını sağlayan ve hayatını kolaylaştıran teknolojiler olarak öne çıkan çamaşır makinelerinin daha performanslı ve daha uzun süreler kullanım sağlayabilmesi için bazı noktalara dikkat edilmesi gerekiyor.

Özellikle de günümüzde yaygın olarak kullanılan çamaşır makinelerinde alanlarında uzman Fetih mahallesi Siemens Servisi teknik personellerimizce kullanım esnasında dikkat edilmesi gereken bazı detaylar ile makinenizi çok daha uzun süreler üst düzey verimlilikte kullanabileceğiniz konusunda uyarıyor.

Özellikle de çamaşır makinelerinde kullanıcı olarak kolay şekilde hızlı ve basit şekilde gerçekleştirilebileceğiniz bazı temizlik ve bakım uygulamaları ile makinenizin kullanım ömrünü uzatabilir, yıkama performansının düşüş yaşamasının önüne geçebilirsiniz.

Bu çerçevede öncelikli çamaşır makinenizi kullanırken dikkat etmeniz gereken en önemli nokta makinelerin genel olarak %75 doluluk oranında tam kapasite güç harcadığıdır. Bu sebep ile enerji ve su tasarrufu oluşturabilmek amacı ile makinenizin tam dolu olmasına dikkat etmeniz büyük bir önem taşımaktadır. Servisimize 0216 471 59 56 dan ulaşabilirsiniz.

Bunun yanı sıra çamaşır makinenizin durduğu zeminin düz ve yeterli tük taşıma kapasitesine sahip olup, olmadığına dikkat etmeniz gerekmektedir. Halı ya da benzeri yüzeylerde, kaygan zeminler üzerinde makinenizi bulundurmamalısınız.

Bu noktaların dışında makinenizin yan bölümlerinde mobilya veya farklı teknolojik cihazlar bulunmakta ise, aralarında bulunan mesafenin en az 1 santimden uzun olmasına önem göstermeniz gerekiyor.

Bunun dışındaki çeşitli arızalanmalar ile karşı karşıya kalmanız durumunda ise Fetih mahallesi Siemens Servisi merkezimizin iletişim hattına 7 gün 24 saat başvuru gerçekleştirerek, profesyonel destek alabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama