Fikirtepe Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Fikirtepe Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Fikirtepe Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Son dönemlerde artık günlük yaşamın en önemli gereksinimlerinden birisi haline gelen ve dünyanın her yerinde olduğu gibi Türkiye’de de son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanılmakta çamaşır makineleri ile çamaşırlar hem daha kolay şekilde yıkanıyor hem de eski yıkama tekniklerine göre çok daha yüksek hijyenikliğe kavuşabiliyor. 0216 471 59 56 nolu telefondan servis çağırabilirsiniz.

Bu yüzden yoğun şekilde kullanılan çamaşır makinelerinde çevresel koşullar başta olmak üzere pek çok eyken nedeni ile çeşitli arızalanmaların meydana gelmesi de son derece olağandır. Özellikle de havaların soğuk olduğu kış aylarında çamaşır makinelerinde Fikirtepe Arçelik Servisi merkezimize suyun geç ısındığı yönünde yoğun bildirim geliyor.

Çamaşır makinenizin yıkama suyunu bu şekilde geç ısıtmasının birden fazla nedeni olabilir. Bu noktada Fikirtepe Arçelik Servisi merkezimize bu sorun ile ilgili olarak şikayetlerin önemli bir kısmında kış aylarında su tesisatı içerisinde yer alan suyun havaların soğuk olmasından dolayı aşırı soğuk olması ve bu sebep ile de doğal şekilde geç ısınması sorunundan kaynaklı oluyor.

Ancak bu çamaşır makinesinde kesinlikle bir arıza bulunmadığı manasına gelmemelidir. Özellikle bazı çamaşır makinelerinde tek rezistans yerine çift rezistans kullanımı gerçekleştirilebiliyor ki bu noktada bu rezistanslardan birisinin arızalanması da bu soruna yol açabilir.

İkincil bir alternatif olarak ise makinenizin rezistansı yani ısıtıcısında kireçlenme meydana gelmiş olabilir ki bu her iki olasılığında mutlak suret ile profesyonel servis uygulamalarımızdan bu sorun ile karşı karşıya kaldığınızda yardım almanız gerekliliğini ortaya çıkardığını unutmamalısınız ve bu konuda özenli hareket etmelisiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama