Fikirtepe Siemens Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Fikirtepe Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Fikirtepe Siemens Servisi - 0216 471 59 56 

Günümüzde çamaşır makineleri günlük yaşantı içerisinde son derece büyük bir önem taşıyor. Özellikle de 21.yüzyıl beyaz eşya teknolojisinde en yoğun kullanılan ürünler olan çamaşır makineleri ile birlikte gün içerisinde çamaşır yıkamaya ayrılan süre dakikalara düşerken, eski teknik ve yöntemlere göre çok daha kaliteli ve çok daha hijyenik bir yıkama sağlıyor.

Ancak bu özellikleri dolayısı ile son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanılmakta olan çamaşır makinelerinde meydana gelebilecek her tip arızalanma durumuna yönelik olarak da profesyonel destek gerekliliği bulunduğundan bölgenizde Fikirtepe Siemens Servisi merkezimizce profesyonel servis uygulamaları hizmeti verilmektedir.

Özellikle de sıklıkla meydana gelebilen Siemens çamaşır makinesi arızalanmalarından birisi olarak öne çıkan makinenin yıkama suyunu kayna derecede ısıtması problemine yönelik olarak bölgenizde bulunan Fikirtepe Siemens Servisi gezici teknik ekiplerimizde hızlı ve kaliteli müdahaleler gerçekleştirilmektedir.

Bu çerçevede alanlarında uzman olan ve deneyim sahibi olan teknik personellerimiz çamaşır makinenizin yıkama suyunu kaynak derecede ısıtması sorununa yönelik olarak arıza onarım çalışmalarını termostat arızası ve ısıtıcı yani rezistans devresi röle kontakları arızasını kontrol ederek başlamaktadır. Servis için 0216 471 59 56 nolu telefonu arayınız.

Her iki parçada da gerçekleştirilen kontroller sonucunda arıza tespit edilen parçada doğrudan orijinal Siemens yedek parça ürünü ile değişimi gerçekleştirilerek, yıkama suyunu ideal ölçüde ısıtarak, kaliteli bir şekilde çamaşırlarınızı yıkayabilmenize yardımcı olmaktadır.

Ayrıca 1 yıllık garanti hizmetlerimiz ile de benzer ve aynı arızalanmaların doğurabileceği ek maliyetlerden ve zaman kayıplarından kurtulabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama