Fıstıkağacı Siemens Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Fıstıkağacı Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Fıstıkağacı Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Her geçen gün hızla gelişen 21.yüzyıl teknolojisine sahip olan Siemens çamaşır makinelerinde meydana gelebilecek her türlü arızalanma durumunda artık profesyonel müdahaleler ile çok daha uzun süreler ilk günkü verimliliği ve performansında kullanabilme şansına sahip olunabiliyor.

Bu çerçevede de Siemens çamaşır makinelerinizde karşı karşıya kalabileceğiniz yıkama suyunun geç ısınması gibi bir performans düşüklüğü durumunda Fıstıkağacı Siemens Servisi teknik ekiplerimiz tarafından hızlı ve kesin çözümler sağlanmaktadır.

Ancak 7 gün 24 saat iletişimde bulunabileceğiniz Fıstıkağacı Siemens Servisi merkezimize başvuru yapmadan önce makinenizin yıkama suyunu geç ısıtmasına neden olabilecek bazı faktörlerin incelemelerini bireysel olarak gerçekleştirebilirsiniz ki böylelikle eğer küçük ölçekli bir sıkıntıdan kaynaklı yıkama suyunun geç ısınması sorununu yaşamakta iseniz çözümünü kendiniz sağlayarak hem zaman hem de maliyet tasarrufu sağlayabilirsiniz. 0216 471 59 56 dan bize ulaşınız.

Bu çerçevede de makinenizin kış aylarındaki aşırı soğuk suyu ısıtması normal olarak gecikmeli olabileceğini de göz ardı etmemelisiniz. Ancak makinenizde suyun geç ısınması sorunu bu durumdan kaynaklı değil ise ve her mevsimde ve her sıcaklık koşulunda bu durumu yaratıyor ise servisimizden profesyonel destek almalısınız.

Bu çerçeve teknik personellerimizce hızlı müdahaleler gerçekleştirilmektedir. Bazı çamaşır makinelerinde çift rezistans bulunmaktadır ki sizinki de bu şekilde ise rezistanslardan birisinin arızalanması durumunda yıkama suyunun geç ısınması problemi yaşanır ki bu durum halinde teknik ekiplerimiz arızalı rezistansınız için değişim gerçekleştirmektedir.

İkincil bir olasılık olarak ise rezistans kireç bağlamış olabilir ki bu durumda öncelikle kireç sökücü ile kirecin temizlenmesine çalışır. Mümkün olmaması durumunda ise kireç bağlayan rezistansınız değiştirilmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama