Gözcübaba Siemens Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Gözcübaba Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Gözcübaba Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Buzdolabı teknolojisi, diğer beyaz eşya ürün gruplarından tamamen farklı şekilde yılın 365 günü 24 saat kesintisiz olarak çalışması gereken bir teknoloji ürünüdür.

Bu çerçevede de buzdolabınızın daha uzun ömürlü kullanımı ve daha verimli kullanımı açısından diğer beyaz eşya teknolojisi ürün gruplarına göre daha fazla gereksinimleri bulunuyor.

Bunun yanı sıra Gözcübaba Siemens Servisi merkezimizin buzdolabı kullanımı noktasında önermiş olduğu noktalara dikkat ederek,  buzdolabınızda önemli oranda tasarruf sağlayabilirsiniz.

Bu çerçevede Gözcübaba Siemens Servisi merkezimizin alanlarında uzman ve profesyonel teknik ekiplerimize göre öncelikli olarak Siemens buzdolabınızı, evdeki diğer elektronik eşyaların uzağında tutmaya dikkat etmelisiniz.

Bunun dışında buzdolabınızın mutlak suret ile mutfağınızın güneş gelmeyen bir bölümüne konumlandırmanız, buzdolabınızı uygun sıcaklıkta tutarak, uygun sıcaklık derecelerinin normal buzdolabı kısmı açısından +5, derin dondurucularda -18 olduğuna dikkat etmelisiniz.

Buzdolabınıza koyacağınız yemek tencerelerinde genel olarak yapılan sıcak koyma hatasından uzak durulması ve yemek tencerelerinin iyice soğuduktan sonra buzdolabına konmasına dikkat etmelisiniz.

Aksi halde buzdolabınızın içerisinde sıcak hava yayarak, buzdolabınızın daha fazla çalışmasına ve daha fazla enerji tüketmesine neden olur. 0216 471 59 56 dan servis çağırınız.

Buzdolabınızın kapak kısmında bulunan fitillerin kontrolünü de belirli aralıklar ile yapmaya dikkat etmelisiniz ve eğer açıklık veya yıpranma tespit ederseniz, profesyonel yardım alarak yenisi ile değiştirilmesini talep edin.

Aksi halde içerideki havanın dışarıya çıkmasına ve doğal olarak buzdolabınızın çok daha yoğun şekilde çalışmak durumunda kalmasına yol açabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama