Göztepe Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Göztepe Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Göztepe Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

No frost buzdolapları, buzdolabı teknolojisinin yeni nesil özelliklerle donatılmış hali olarak geliştirilmiştir. Servis için 0216 471 59 56 nolu telefonu arayınız.

Yiyeceklerin tazeliğini uzun süreler koruyabilmesini sağlayan bu özel teknolojiye sahip buzdolapları, gelişmiş teknik ve teknolojik özellikleri nedeniyle, her ne kadar en olumsuz koşullara göre çeşitli zorluk testlerinde geçirilmiş olsa bile, çeşitli arızaların ortaya çıkması engellenememiştir.

Oluşan bu arızaların genel olarak kullanım, kurulum hataları veya elektrik şebekesiyle ilgili yaşanan sorunların fark edilmemesinden kaynaklandığı belirlenmiştir.  Göztepe Arçelik Servisi çağrı merkezine iletilen No frost buzdolabı ile ilgili sorunlar arasında yapılan araştırmalar, cihazların yanlış kullanım koşulları nedeniyle çeşitli arızalar gösterdiği ortaya çıkarılmıştır.

No frost buzdolaplarının kullanılmasın da özellikle dikkat edilmesi gereken konulardan biri, termostat ayarının doğru bir şekilde yapılmasıdır. Termostat ayarının doğru yapılmaması, gıdaların tazeliğini muhafaza edememesine ve yanı sıra verimli bir şekilde soğutma işlemi yapılamamasına neden olur. Bu durum buzdolabında bir arızanın olduğu izlenimi oluşturur.

No frost buzdolaplarında kompresörün sürekli olarak çalıştığı fark edildiyse, bu durum termostat ayarının doğru yapılmadığının en önemli göstergesidir. Gıdaların taze bir şekilde korunabilmesi için termostat ayarının tam olarak yapılması gerekir.

Olağan no frost buzdolabı sıcaklığı 5 olarak belirlenmiştir. Cihazın üzerinde bulunan gösterge tahmini bir rakam oluşturarak kullanıcıya sunmaktadır. Bu nedenle mutlaka termostat ayarının düzgün bir şekilde yapılması sağlanmalıdır.

No frost buzdolapları ile ilgili soğutma sorunu yaşıyorsanız, en kısa süre içerisinde Göztepe Arçelik Servisi çağrı merkezine başvurmanızı tavsiye ediyoruz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama