Göztepe Siemens Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Göztepe Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Göztepe Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Çamaşır makineleri 21.yüzyıl dünyasında son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor. Özellikle de çamaşırlarınızın yüzde yüz hijyenikliğe kavuşmasını sağlamakta olan çamaşır makineleri Siemens teknolojisi ile birlikte çok daha kaliteli ve çok daha performanslı bir kullanım sağlıyor.

Ancak elektrik, su ve mekanik sistemleri bir araya getiren ve sürekli olarak kirli olan çamaşırlarınız ile temas durumunda kalan çamaşır makinenizde çeşitli arızalanmalar yaşamanızda son derece doğal bir durum oluyor.

Bu çerçevede de çamaşır makinelerinde meydana gelebilecek mekanik arızalanmaları kesinlikle dikkate almanız ve en erken şekilde Göztepe Siemens Servisi merkezimiz ile iletişime geçmeniz, çamaşır makinenizdeki arızalı olan mekanik parçanın diğer parçalara da zarar vererek, problemin daha komplike bir duruma gelmesini önleyebilmeniz açısından büyük bir önem taşımaktadır.

Bu çerçevede Göztepe Siemens Servisi merkezimizin alanlarında uzman ve deneyim teknik personelleri en yeni Siemens çamaşır makinesi teknolojisine ilişkin olarak eğitim seminerlerine katılım gerçekleştirmeleri sayesinde hem teknolojisini yakından tanıyor hem de oluşabilecek arızalanmalara ilişkin olarak deneyim sahibidirler.

Bu sayede çamaşır makinenizde meydana gelebilecek elektriksel veya mekanik tüm arızalanmalarda hızlı ve etkin çözümler sağlamaktadır. 0216 471 59 56 dan servis çağırınız.

Bu çerçevede mekanik olarak çamaşır makinenizde meydana gelen arızalanmalarda teknik ekiplerimiz tarafından doğrudan parça değişimi uygulanırken, bu parça değişimlerinde yalnızca orijinal Siemens yedek parça ürünleri kullanılmaktadır.

Çamaşır makinenizde arızalı ise değişen mekanik parçalar kayış ve kasnak, körük ve hortumları, tuş ve panel grubu, kazan ve tambur, amortisör ve yaylar şeklinde listelenmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama