Gülsuyu Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Gülsuyu Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Gülsuyu Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Beyaz eşya teknolojileri 21.yüzyıl dünyasında oldukça hızlı bir gelişim süreci içerisine girdi. Özellikle de günlük yaşantı içerisinde bireysel yaşam alanlarında karşı karşıya kalınan tüm ihtiyaçlara ve isteklere yönelik olarak bir gelişim süreci içerisinde olan beyaz eşya teknolojilerinde çamaşır makineleri ön plana çıkıyor.

Günümüzde yaygın olarak her evin en temel ihtiyaçları arasında yer laması nedeni ile yoğun şekilde ulanılmakta olunan çamaşır makinelerinde tüketicinin karşı karşıya kaldığı tüm arızalanmalar durumunda da Gülsuyu Arçelik Servisi merkezi tarafından profesyonel ve kaliteli çalışmalar gerçekleştirilmektedir.

Çamaşır makinelerinin hem mekanik hem de elektriksel arızalanmaları durumunda tüketicinin 7 gün 24 saat erişim sağlayabileceği çağrı merkezimiz ile aktif destek sağlamaktayız.

Özellikle de Gülsuyu Arçelik Servisi merkezimizde çamaşır makinelerinde meydana gelen arızalanmalar durumunda profesyonel ve kaliteli çözüm uygulamaları ile birlikte çok daha kaliteli onarımların ardından verimlilik kaybı yaşamadan çok uzun süreler yüksek dayanıklılıkta çamaşır makinesini kullanım imkanına sahip olunabiliyor.

Çamaşır makinesinde her türlü arızalanma durumunda kesin ve kaliteli çözümler, ileri nesil teknolojiden yararlanılarak gerçekleştirilmektedir.

Çamaşır makinesinin yüksek performansına uygun standartlardaki teknolojik ekipmanların bulunduğu merkezimizde ve gezici teknik ekiplerimizde çamaşır makinesinin en kısa süre içerisinde yeniden ilk günkü performansı yakalayabilmesi sağlanabilmektedir.

Aynı zamanda da 1 yıllık olarak sunduğumuz garanti hizmetlerimiz ile çok daha güvenilir ve çok daha ekonomik bir şekilde arıza onarım hizmetlerinden yararlanabilme şansına sahip olunabiliyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama