İcadiye Siemens Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

İcadiye Siemens Servisi - 0216 471 59 56

İcadiye Siemens Servisi - 0216 471 59 56 

Çamaşır makineleri günlük yaşantı içerisinde son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanılan en popüler beyaz eşya teknolojilerinin başında kendisine yer buluyor.

Ancak çamaşır makinelerinin bu yoğun kullanımı esnasında tüketicilerin göz artı ettikleri veya önem vermedikleri bazı kullanım detayları İcadiye Siemens Servisi merkezimizde yoğun bir arıza bildirimi oluşmasına neden oluyor. 0216 471 59 56 nolu telefondan bize ulaşın.

Bu noktada uzmanlar tarafından çamaşır makinesi kullanımı esnasında özellikle temizlik konusunda pek de bilinçli bir şekilde hareket edilmediği yönünde bir uyarı gerçekleştiriliyor.

Günümüzde pek çok çamaşır makinesi kullanıcısı, makinesinde temizlik gerçekleştirmiyor. Standart olarak çamaşır yıkama eylemini gerçekleştirmesinden dolayı çamaşır makinesini temizlemesi gerekliliği olmadığı pek çok kullanıcı temizlik uygulamalarını gerçekleştirmiyor.

 Bu çerçevede de çamaşır makinelerinde önemli oranlarda arızalanmalar meydana gelebiliyor.  Çamaşır makinelerinde özellikle ıslak şekilde kalan parçalar, mikropların üremesi yönünden en ideal ortamları oluşturmaktadır.

Bunun yanı sıra deterjan parçalarının küflenmesi gibi etkenlerde çok ciddi hijyenik olmayan ortamların oluşmasına neden olabiliyor. Bu durumun aynı zamanda da ciddi kötü kokuların meydana gelmesinde önemli etkileri bulunmaktadır.

Bunun yanı sıra çamaşır makinesinde su ve deterjan kaynaklı olarak kalıntıların, makinenin içerisinde kalan parçalarında etkileri ile kireçlenme meydana gelebiliyor. Kireçlenme durumunda ise makinenizin kullanım ömründe ciddi düzeyde bir kısalma meydana gelebiliyor.

Ata İcadiye Siemens Servisi merkezimizin uzman ekipleri tarafından kullanıcılara bu konuda daha dikkatli olmaları ve kesinlikle makinelerinin temizliğine önem vermelerini öneriyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama