İdealtepe Siemens Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

İdealtepe Siemens Servisi - 0216 471 59 56

İdealtepe Siemens Servisi - 0216 471 59 56

21.yüzyıl dünyasında çamaşır makineleri önemli bir iş yükünden kurtulabilmemize yardımı olduğundan herkesin evinde sürekli olarak kullanmakta olduğu başlıca beyaz eşya teknolojilerinden birisi durumunda bulunmaktadır.

Yeni bir ev kurulumu esnasında en önemli temel gereksinimlerden birisi haline gelen çamaşır makineleri her ne kadar çamaşırlarımızı daha hijyenik hale getirebilmemize yardımcı oluyor olsa da İdealtepe Siemens Servisi uzmanlarımız, daha verimli ve daha kaliteli bir kullanım için makinenizin kullanımı esnasında bazı noktalarına dikkat edilmesi gerektiği konusunda uyarıları yapılıyor.

Özellikle İdealtepe Siemens Servisi merkezimizde uzmanlarımıza gelen arıza başvurularında kullanıcı hataları ve bilinçsiz kullanımdan doğan arızalanmalar oldukça yüksek bir yüzdeye sahip olduğu oransal olarak görülmektedir.

Bu noktada bu tip arızalanmalar arasında da genellikle aşırı yükleme gelmektedir. Yani çamaşır makinelerinin alabileceği kapasitesinin çok üzerinde bir oranda çamaşır koyularak, yıkanması nedeni ile arızalar oluşturmaktadır. 0216 471 59 56 dan servis çağırabilirsiniz.

Çamaşır makinelerinde günümüzde modellerine göre 5, 7 ve 9 kilogram şeklinde farklı kapasite seçenekleri bulunmaktadır. Eğer bu kapasitelerin aşılırsa hem çamaşır makinenize zarar verirsiniz hem de çamaşırlarınız doğru biçimde yıkanmamasına neden olabilirsiniz.

Bu noktada sayısal oranla pek fazla görünmese de ağırlık yönünden çamaşır makinenizin kapasitesini aşabilecek nitelikte çamaşırların bulunduğu sepetlerinize de kesinlikle ayrıca bir önem göstermelisiniz.

Eğer yoğun bir çamaşır yıkamam potansiyeline sahipseniz kesinlikle ihtiyacınıza göre Siemens’in en yüksek kapasitede olan çamaşır makinesi modellerini tercih etmeye özen göstermeniz ilerleyen süreçte kullanımda yaşayabileceğiniz sorunların ve oluşturabileceği ek maliyetlerinde önüne geçebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama