İmes Siemens Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

İmes Siemens Servisi - 0216 471 59 56

İmes Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Çamaşır makinelerinde çamaşırların hızlı, kaliteli ve ekonomik bir şekilde yıkanması konusunda kullanıcı olarak dikkat etmeniz gereken bazı önemli noktalar bulunuyor.

Özellikle de hem çamaşırlarınızı çok daha kaliteli bir şekilde yıkayabilmeniz için hem de çamaşır makinenizi çok daha uzun süreler ilk günkü verimliliğinde kullanabilmeniz açısından bu durum çok büyük bir önem taşıyor.

Bu kapsamda da İmes Siemens Servisi alanlarında uzman teknik ekiplerimiz tarafından kullanıcının çamaşır makinesinin deterjan bölmesini kolay şekilde yıkayabilmelerine imkan verecek bir yöntem öneriyor. 0216 471 59 56 nolu telefondan servis çağırınız.

Çamaşır makinenizde zaman içerisinde içinde katman meydana gelebilecek deterjan bölmesi/çekmecesi için yüzde yüz hijyenikliğin oluşturulması ve kötü kokularının giderilebilmesi için İmes Siemens Servisi teknik ekiplerimiz tarafından sıcak su ve nemli bir bez kullanarak, makinenizin deterjan çekmecesine yapışan artıkları temizlemenizi öneriyor.

Özellikle bu noktada çekmece içerisinde ulaşılması elle zorlu olacak veya imkansız olan noktalara ise eski bir diş fırçası ile hem kolay hem de oldukça ekonomik bir şekilde temizliğini sağlayabilirsiniz. Bu aşamada eldiven kullanmanız da ek bir sağlık güvenliği önlemi oluşturacağının da unutulmaması ve göz ardı edilmemesi büyük bir önem arz ediyor.

Çamaşır makinenizin deterjan bölmesini bu şekilde son derece pratik bir uygulama ile düzenli olarak temizlemeniz durumunda hem kötü kokuları önleyebilirsiniz hem çok daha hijyenik kalmasını sağlayabilirsiniz hem de makinenizin deterjan ve yumuşatıcı gibi ürünleri çekmeceden daha kolay şekilde alabilmesini sağlayabilirsiniz.

Çünkü tıkanma yaşanması durumunda makinenizin performansı da olumsuz yönde etkilenecektir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama