Kalamış Siemens Servisi ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Kalamış Siemens Servisi

Kalamış Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Çamaşır makineleri belir bir kuvvet ile çalışma gerçekleştirerek, çamaşırlarınızın yüzde yüz hijyenikliğe kavuşmasına sağlar.

Bu güçlü çalışması esnasında da belirli bir desibel seviyesinde yıkama sesi çıkartabilir ki Siemens’in ileri nesil teknolojisi her ne kadar bu seviyenin düşmesini sağlamış olsa da belirli bir oranda ses çıkmaktadır.

Ancak çamaşır makinenizin standart program çalışması esnasında çıkardığı sesten çok daha yüksek şiddette veya farklı tarzlarda sesler çıkarmakta ise mutlaka Kalamış Siemens Servisi merkezimize başvuru gerçekleştirmelisiniz.

Bunun sebebi ise çamaşır makinenizde çok ciddi bir arızalanma bulunmakta ve makinenizin daha uzun ömürlü kullanımı için profesyonel müdahale uygulanması gerekliliğidir.0216 471 59 56 dan servis çağırınız.

Çamaşır makinenizin çok gürültülü çalışması problemine yönelik olarak Kalamış Siemens Servisi teknik ekiplerimiz tarafından hızlı ve kalıcı çözümler sağlanırken bu tarz durumda 5 olasılığı değerlendirmektedirler.

Bu çerçevede de çamaşır makinenizin tambur yatak rulmanlarında arıza, tambur yatak gövdesinde gevşeme, yıkama motoru rulmanlarında arıza, kazan ile tambur arasında bir cisim sıkışması ve son olarak ise makinenizin rezistans yani ısıtıcının yerinde çıkarak, tambura sürtmesi olasılıkları değerlendirilmektedir.

Alanlarında uzman teknik personellerimiz, hızlı ve kaliteli müdahaleler ile çamaşır makinenizde bu parçalardan veya olasılıklardan hangisinin gürültülü çalışma sorununa yol açtığını belirleyerek, gerekli onarım müdahalesini veya gereklilik arz eden durumlarda doğrudan yenisi ile değişimini gerçekleştirmektedir.

Bu noktada makinenizde gereklilik arz eden durumlarda gerçekleştirilen parça değişimleri sırasında yalnızca orijinal Siemens yedek parça kullanımı gerçekleştirilmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama