Kartal Beko Servisi 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Kartal Beko Servisi 0216 471 59 56

Kartal Beko Servisi

Kartal Beko Servisi 0216 471 59 56

Günümüzde yaygın şekilde dünyanın her yerinde yaşam alanları içerisinde aktif şekilde kullanılmakta olunan buzdolapları ile artık çok daha verimli ve çok daha ekonomi bir şekilde besin saklama işlemi gerçekleştirebilmek mümkün oluyor. Özellikle de Beko teknolojisi ile bir araya gelen buzdolaplarında her zaman daha düşük enerji tüketiminde ve çok daha yüksek bir performansta bir kullanım gerçekleştirebilme şansına sahip olabiliyorsunuz.

Bu kapsamda Beko buzdolabınızın 7 gün 24 saat kesintisiz kullanımı esnasında meydana gelebilecek arızalanmalarda Beko teknolojisi ve kalitesine uygun standartlarda servis hizmetlerini Kartal Beko Servisi merkezimizden alabilirsiniz. Beko buzdolabında meydana gelebilecek soğutmama ve alt evaporatörün aşırı karlaması problemine yönelik olarak hızlı ve kaliteli çözüm uygulamaları gerçekleştirilmektedir.

Alanlarında uzman ve ileri düzeyde eğitime sahip olan profesyonel teknik personellerimiz, buzdolabınızda meydana gelebilecek bu tip arızalanma durumuna yönelik olarak gerekli olan müdahalelere başlamaktadır. Bu kapsamda buzdolabınızın kapı contasında yırtılma meydana gelip, gelmediğinin kontrolü yapılmaktadır. Bu noktada contada yırtık tespit edilmiş ise conta değiştirilmektedir. Bunun dışında kapı ayarının bozuk olması halinde kapı ayarlaması gerçekleştirilmektedir.

İkincil olarak altevaporatör ısıtıcı kopukluğu kontrolü gerçekleştirilmekte ve gövde değişimi gerçekleştirilmektedir. Kartal Beko Servisi merkezimizin uzmanları, buzdolabınızda gerekli olabilecek parça değişimleri esnasında yalnızca orijinal Beko yedek parça kullanımı gerçekleştirilmektedir. Böylelikle yan sanayi yedek parçaların yaratabileceği olumsuz durumların ve performans düşüklüğünün önüne geçilebilmesi sağlanmaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama