Kazasker Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Kazasker Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Kazasker Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

No Frost buzdolapları gıdaların uzun zaman tazeliklerini koruyabilmeleri için özel olarak geliştirilmiş bir teknolojiye sahiptir. Bir takım kullanım yanlışlıkları Arçelik no frost buzdolaplarının verimli çalışabilmesinin önünde engeller oluşturabildiği gibi, cihazların arızalar oluşturduğu izlenimine kapılınmasına da sebep olabilir.

Örneğin cihazın sebzeliğinde oluşan su sızıntısı, termostat ayarının doğru yapılmadığı veya su kanalının deliğinin tıkanmasından kaynaklanıyor olabilir. Cihazla birlikte kullanıcıya verilmiş olan temizleme çubuğu kullanılarak su kanalının temizlenmesi ve termostat ayarının doğru yapılması bu sızıntının engellenmesi için zorunludur.

Sunduğumuz çözümler sızıntıyı engellemiyorsa, Kazasker Arçelik Servisi çağrı merkezine oluşturacağınız bir hizmet talebi, en kısa süre içerisinde cevaplanacaktır. 0216 471 59 56 nou telefondan servis çağırabilirsiniz.

Cihazınızda oluşan su sızıntısının motora yakın bir bölgeden geldiği tespit edildiyse, bu durum cihazın kapağının tam kapanmadığına işaret ediyor olabilir. Cihazın kapağının düzgün kapanmasını engelleyenin ne olduğunun tespit edilmesi sorunu ortadan kaldırabilir.

No frost buzdolaplarında oluşan bir takım sesler, cihazın sağlıklı bir şekilde çalıştığının göstergesidir ve olağandır. Bununla birlikte cihazdan olması gerekenden fazla ses geldiği tespit edildiyse, vakit geçirmeden Kazasker Arçelik Servisi teknik servis personellerinden yardım istenmesi önemlidir.

Bu türlü yüksek ve rahatsız edici çalışma sesleri, oluşan bir sorunun işareti olabilir ve bu durumda çalıştırılmaya devam edilmesi, cihazda çok daha komplike sorunların ortaya çıkmasına da neden olabilir.

Bu sebeple en kısa süre içerisinde çağrı merkezimiz aracılığıyla uzmanlarımıza başvurmanızı önemle tavsiye ederiz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama