Kazasker Siemens Servisi ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Kazasker Siemens Servisi

Kazasker Siemens Servisi

Kazasker Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Çamaşır makinenizin kullanımı esnasında bazı noktalara daha fazla dikkat etmeniz hem kullanım performansınızda zaman içerisinde belirli düşmeler yaşamaz hem de çamaşır makinenizin ömrünün daha uzun olmasını sağlayabilirsiniz. Bu çerçevede çamaşır makinenizde özellikle deterjan çekmecesi kısmının bakım ve temizliğine dikkat etmeniz gerekmektedir.

Kazasker Siemens Servisi merkezimizde Siemens çamaşır makinesi deterjan çekmecesinden su kaçırma problemi sıklıkla görülebiliyor.

Bu durum hem yoğun kullanımdan kaynaklı olarak yaşanabiliyor hem de deterjan çekmecesinin düzenli bakım ve temizliğinin yapılmamasından kaynaklı yaşanabiliyor.

Kaynak sebep hangisi olursa olsun çamaşır makinenizin deterjan çekmecesinden su kaçırma problemini dikkate almanız ve profesyonel destek almanız gerekmektedir. 0216 471 59 56 dan servis çağırınız.

Siemens çamaşır makinesi teknolojisini yakından tanıyan ve deneyim sahibi olan Kazasker Siemens Servisi teknik personellerimiz, çamaşır makinenizin deterjan çekmecesinden su kaçırma problemine ilişkin olarak 3 olasılık üzerinden değerlendirme yapmaktadır.

Bu kapsamda öncelikli olarak çamaşır makinenizin su giriş suyunun basıncının çok yüksek seviyede olmasıdır.

Çünkü şebek suyunun musluğundaki şiddetli basınç, makinenizin deterjan çekmecesinden su kaçırma probleminin meydana gelmesine neden olur. Bu durumun çözümü ise makinenizin bağlı bulunduğu şebeke musluğunun birkaç seviye kısmak olacaktır.

İkincil olasılık olarak ise taşıyıcı ayakların dengede olmamasından dolayı meydana gelen eğimden kaynaklı su kaçırma probleminin yaşandığıdır. Bu durumda makinenizin ayaklarınızı düzelterek, son derece pratik bir şekilde çözüme kavuşturulur.

Üçüncü ve son olasılıkta ise çamaşır makinenizin deterjan çekmecesi yuvasına iyi oturmamış olması ya da çekmecenizde çatlak oluşmuş olmasıdır. Deterjan çekmecesini yerinden çıkartan ekiplerimiz, etrafını ve yuvasını iyi bir şekilde temizleyerek, yerine takmaktadır.

Çatlak çekmecede bulunuyor ise çamaşır makinenizin deterjan çekmecesi yenisi ile değiştirilmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama