Kozyatağı Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Kozyatağı Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Kozyatağı Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 

Arçelik alanının lider kuruluşu olarak, sürekli olarak araştırma ve geliştirme faaliyetlerine de en fazla yatırımı gerçekleştiren dünya devlerinden biridir.

Diğer tüm beyaz eşya ürünlerinde olduğu gibi çamaşır makineleri konusunda da sürekli yeni teknolojiler geliştirerek, daha verimli bir kullanım olanağı sunmaya çalışır.

Yeni nesil teknolojiler arasında yer alan akıllı doz teknolojisi, deterjanın ne kadar konulduğuna bakılmaksızın, yıkanan ürünün türü, suyun basınç ve sertlik derecesi ölçümlerini yapabilen ve buna paralel olarak ne kadar deterjan kullanılması gerektiğini hesaplayabilen akıllı bir çamaşır makinesi teknolojisi de bulunuyor. 0216 471 59 56 nolu telefondan servis çağırınız.

Kozyatağı Arçelik Servisi çağrı merkezine yapılan başvurularda, kullanıcılarımızın yaşadıkları sorunlar konusunda sürdürülen araştırmalar, kullanıcıların ne türlü özelliklere sahip çamaşır makinelerine ihtiyaç duyduğunun belirlenmesinde önemli bir rol oynamaktadır.

Kozyatağı Arçelik Servisi kendisine yapılan hizmet talepleri arasında belirlediği en belli başlı sorunların arasında, çamaşır makinelerinin yıkanan ürünleri çok fazla kırışık hale getirdiği ve ütü ile ilgili uzun süreler harcanması gerektiği ile ilgilidir.

Bu konuda sürdürülen araştırma ve geliştirme çalışmaları, yeni nesil çamaşır makinelerinin daha ileri teknolojilere sahip olacağının, çamaşırların su yerine doğrudan buhar ile yıkanmasının sağlanarak, ütü probleminin tamamen ortadan kaldırılacağının haberini vermiştir.

Teknolojinin insan ihtiyaçlarına odaklı olarak çözümler üretmesi konusundaki üstün başarılı yaklaşımı, daha uzun süreler başka bir şey tarafından geçilemeyecek olduğunun da kanıtı olmaya devam edecek gibi görünüyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama