Kuyubaşı Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Kuyubaşı Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Kuyubaşı Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 

Çamaşır makinenizin üstün teknolojisi ve geniş fonksiyonelliği sayesinde artık çamaşırlarınızı hem yüzde yüz hijyeniklikte hem de çok hoş kokularda yıkayabilme şansınız bulunuyor.

Tüm çamaşırlarınızın özelliklerine ve hassas noktalarına uygun şekilde bir yıkama programı seçebileceğiniz çamaşır makinenizde doğru yıkama gerçekleştirmeniz konusunda Kuyubaşı Arçelik Servisi merkezimizin alanlarında deneyim ve bilgi sahibi olan teknik ekiplerimizin önemli uyarı ve önerileri bulunuyor.

Özellikle çamaşır makinenizde yıkadığınız çamaşırlarının hoş bir kokuya sahip olmasını istiyorsanız kesinlikle en az çamaşır deterjanı kullanımında dikkat etmeniz gereken noktalar kadar yumuşatıcı kullanımı esnasında da dikkatli olmanız gerekliliği bulunuyor.  0216 471 59 56 nolu telefondan bize ulaşabilirsiniz.

Kuyubaşı Arçelik Servisi teknik ekiplerimiz, çamaşır makinenizde doğru şekilde yumuşatıcı kullanımını nasıl gerçekleştirebileceğiniz konusunda sizlere çok önemli önerilerde bulunuyor.

Bu çerçevede de çamaşır makinenizde yumuşatıcı kullanımını öncelikli olara yumuşatıcı üzerinde yer alan kullanım talimatlarını inceleyerek, hareket etmelisiniz.

Bu noktada makinenizde kullanacağınız yumuşatıcı oranını daha az seviyeye düşürmek istiyorsanız modern yüzyıl dünyasında hayli popüler hale gelen konsantre yumuşatıcı ürünlerini de kullanabilirsiniz.

Bu noktada yapılan en önemli hatalardan birisi olan yumuşatıcı ürününün doğrudan çamaşır üzerine uygulanması hatasından kesinlikle kaçınılması, çamaşırların güvenliği açısından çok büyük bir önem arz etmektedir.

 Bunun yanı sıra yumuşatıcı her ne kadar çamaşırlara hoş bir koku veriyor olsa da bazı çamaşırlarda yumuşatıcı kullanımı çamaşırda zarar oluşturabilir ki bunlar arasında havlular, spor giyim ve mikrofiber kumaşlar geliyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama