Merdivenköy Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Merdivenköy Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Merdivenköy Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Çamaşır makineleri günlük yaşamın en önemli yardımcı teknolojileri arasında yer almaktadır. Özellikle de 21.yüzyıl teknolojisinin en ileri ve en akıllı standartlarına sahip olan çamaşır makineleri ile insanların çok daha yüksek ve çok daha modern standartlarda çamaşırlarını yıkayabilme şansına sahip olabilmeleri sağlanmaktadır.

Günümüz modern yüzyıl Türkiye’sinde yaygın olarak kullanılan Arçelik çamaşır makinelerini de bu alanda en popüler ve en iyi örneklerden birisi olarak gösterebiliriz. Ancak Arçelik teknolojisi de olsa yoğun kullanım, kullanım hataları veya çevresel koşullar gibi pek çok etken nedeni ile çeşitli sorunlar ve temelinde arızalanmalar yaşayabiliriz ki bu konuda Merdivenköy Arçelik Servisi merkezimiz tarafından profesyonel hizmet uygulamaları verilmektedir. Bize 0216 471 59 56 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

Arçelik markalı çamaşır makinesinde Merdivenköy Arçelik Servisi merkezimizin çağrı merkezine en yoğun şekilde arızalanmaların başında kesinlikle yıkama programını tamamlayan ancak sıkma yapmayan çamaşır makineleri şeklinde geliyor.

Özellikle çamaşır makinesinin en sonunda çamaşırları sıkma aşamasına geldiğinde işlevini yerine getirmeyen çamaşır makinesi için bölgenizde yer alan gezici teknik ekiplerimiz yönlendirilmektedir. Teknik ekiplerimiz çamaşır makinenizde öncelikli olarak makine motorunun sıkma sargısı arızası meydana gelmiş olabileceğinden, kontrolünü yaparak arıza bulunmakta ise yenisi ile değişimini gerçekleştirmektedir.

Eğer arıza bundan kaynaklı değil ise hız kontrol ünitesi arızasından dolayı olacağından yenisi ile değişimi gerçekleştirilmektedir. Tüm bu arızalı parçaların yenisi ile değişimi sırasında kullanılan değişim parçaları doğrudan orijinal yedek parça ürünlerinden oluştuğundan makinenin kalitesi ve performansından değer kaybetmemesi sağlanmaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama