Merdivenköy Siemens Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Merdivenköy Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Merdivenköy Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Çamaşır makinesi teknolojisi ile birlikte artık yaşam alanlarında çamaşır yıkamaya ayrılan süreler kısaldığı gibi çamaşırlar eski yıkama tekniklerine göre çok daha kaliteli standartlarda yıkanabiliyor.

Üstelik çok daha düşük enerji ve su tüketimi ile çamaşırların yıkanabiliyor olması Siemens’in üstün teknolojisine sahip olan çamaşır makinelerinin son derece yoğun şekilde kullanılmasına yol açıyor. Bu çerçevede de çamaşır makinelerinde çok yoğun bir kullanım oluşuyor ki her ne kadar Siemens teknolojisine ve 1.sınıf malzeme kalitesine sahip olsa da mekanik arızalanmalar meydana gelebiliyor.

Çamaşır makinenizin elektriksel arızalanmalarında olduğu gibi mekanik arızalanmalarında da Merdivenköy Siemens Servisi merkezimizce profesyonel çözümler geliştirilmektedir.

Bu çerçevede de çamaşır makinenizin üstün teknolojisine karşın zaman içerisinde meydana gelebilecek çeşitli mekanik arızalanmalarda yapacağınız bildirimler ardından bölgenizde yer alan uzman ekiplerimizin bulunduğu gezici araçlarımız, en kısa süre içerisinde adresinize ulaşmaktadır.

Bu aşamada teknik ekiplerimiz tarafından ileri nesil teknolojik sistem ve ürünler ile makinenizdeki mekanik arızalanmanın kaynağının tespiti çalışmalarına başlanmaktadır.

 Bu noktada çamaşır makinenizin mekanik parçalarında gerçekleştirilen bu arıza tespit çalışmaları sonucunda arızalı olduğu belirlenen mekanik parçalarda doğrudan parça değişimi gerçekleştirmekteyiz. 0216 471 59 56 dan servis çağırınız.

Daha stabil bir onarımın gerçekleştirilebilmesi hedefi ile yapılan bu uygulama kapsamında arızalı ise doğrudan değişimi yapılan makinenizin mekanik parçaları kayış ve kasnak, körük ve hortumlar, tuş ve panel grubu, kazan ve tambur, amortisör ve yaylar şeklinde sıralanmaktadır.

Merdivenköy Siemens Servisi merkezimizde bu parçalardaki değişim uygulamalarında da kaliteli bir sonuç alınabilmesi ve kısa süreler içerisinde yeniden benzer arızalanmalarla karşılaşmamanız adına yalnızca orijinal Siemens yedek parça kullanımı gerçekleştirmekteyiz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama