Moda Siemens Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Moda Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Moda Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Çamaşırlarınızı günümüzde artık çok daha yüksek kalitede olduğu kadar çok daha kolay ve çok daha ekonomik bir şekilde yıkayabilme şansına çamaşır makineleri ile ulaşabilirsiniz.

Çamaşır makineniz ile çamaşırlarınızı son derece düşük su tüketimi ve düşük enerji tüketimi ile çok kısa süreler içerisinde yıkayarak hem bütçenizi rahatlatabilirsiniz hem de önemli bir zaman tasarrufu sağlayabilirsiniz.

Bu noktada Moda Siemens Servisi merkezimizde en sık gelen arıza durumlarının başında çamaşır makinelerindeki hareketliliğin göz ardı edilmesinden kaynaklı sorunlar oluşturuyor.

Çamaşır makinelerinin tümüyle hareketlilik arz etmesi çamaşır makinelerinde çok önemli olan denge noktasının ciddi anlamda zafiyet göstermesine neden olacağından, çamaşır makinenizde geri döndürülmesi imkansız olabilecek düzeyde arızalanmalar yaşamasına neden olabilir.

Çünkü günümüzde kullanıcıların genel olarak çamaşır makinelerinin kullanım esnasında çok fazla hareket etmesini güçlü çalışması olarak değerlendirmesi sonucunda doğal olduğunu düşünerek önemsememektedir.

Ancak Moda Siemens Servisi merkezimizde bu tip durumlardan kaynaklı çok sayıda arıza bildirimi bulunuyor. 0216 470 59 56 nolu telefondan servis çağırınız.

Siemens markalı çamaşır makineleri her ne kadar üstün teknolojiye sahip olsa da zaman içerisinde çamaşır makinenizin çok fazla hareket etmesi durumunda çamaşır makineniz çok kısa süreler içerisinde yıpranmasına, amortisörlerinin arızalanmasına ve yaylarının zarar görmesine neden olabiliyor.

Bu neden ile çamaşır makinenizi kesinlikle sabitlemeye dikkat etmelisiniz. Özellikle bulunduğu yerde en ufak boşluk bulunması dahi çamaşır makinenizin dengesinde soruna ve dolayısı ile çok yüksek oranda sallanma ve hareket yaşamasına neden olabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama