Örnek Mahallesi Siemens Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Örnek Mahallesi Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Örnek Mahallesi Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Günlük yaşam içerisinde çok önemli bir yere sahip olan çamaşır makineleri sayesinde artık çamaşırlar daha az efor, daha az tüketim ve daha kısa süreler içerisinde çok daha kaliteli bir şekilde hijyenik hale getirilebiliyor.

Ancak Siemens çamaşır makinelerinin her ne kadar üstün ve kaliteli teknolojilere sahip olan çamaşır makinesi modelleri bulunuyor olsa da zaman içerisinde çeşitli arızalanmaların meydana gelmesi de son derece doğal bir durumdur.

Bu noktada Örnek Mahallesi Siemens Servisi merkezimiz tarafından hızlı ve kaliteli çözümler geliştirilmektedir. Bu aşamada Siemens markalı çamaşır makinenizin zaman içerisinde normal şekilde yıkama yaparken, sıkma programını gerçekleştirmemesi durumunda kesinlikle doğrudan profesyonel destek almanız gerekmektedir.

Çamaşır makinenizde çok daha ciddi ve geri döndürülmesi olanaksız durumlara yol açabilecek bu tip ilk aşama arızalanmaları durumunda Örnek mahallesi Siemens Servisi merkezimizin iletişim hattı aracılığı ile uzmanlarımızla iletişim kurmalısınız.

Bölgenizde yer alan gezici araçlarımız, kısa süreler içerisinde adresinize gelerek, sıkma yapmayan çamaşır makineniz için arıza tespit çalışmalarına başlamaktadır. 0216 471 59 56 dan servis çağırınız.

Bu çerçevede teknik personellerimiz, öncelikli olarak çamaşır makinenizin sıkma sargısı arızası ihtimaline karşı sıkma sargısını kontrol ederek, arızalı olması halinde motor değişimi gerçekleştirmektedir.

İkincil olasılık olan çamaşır makinesi hız kontrol ünitesi arızası durumunda ise teknik ekiplerimiz tarafından yine parça değişimi uygulanarak, yeni hız kontrol ünitesi takılmaktadır. Bu parça değişimlerimi sırasında servisimiz tarafından yalnızca orijinal Siemens yedek parça ürünleri kullanılmaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama