Sahrayıcedit Siemens Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Sahrayıcedit Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Sahrayıcedit Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Modern yüzyıl dünyasında buzdolabı teknolojisi çok önemli bir yere sahiptir.

 İnsan yaşantısı içerisinde en yoğun şekilde kullanılan ve en önemlisi de yıl boyunca kesintisiz olarak çalıştırılması gereklilik arz eden tek beyaz eşya teknolojisi olan buzdolaplarında daha verimli bir kullanım için bakım ve temizliğinin düzenli olarak gerçekleştirilmesi çok büyük bir önem arz ediyor.

 Bu çerçevede de Sahrayıcedit Siemens Servisi teknik ekiplerimiz buzdolabınızda her zaman daha hijyenik ve daha verimli bir kullanım yakalayabilmenize yardımcı olacak birbirinden pratik ve etkili temizlik önerilerinde bulunuyor.

 Buzdolabınızın temizliğini düzenli olarak belirli zaman aralıklarında gerçekleştirmeniz durumunda hem buzdolabınızda kötü koku oluşumunu önleyebilir hem daha hijyenik bir kullanım sağlayabilirsiniz hem de buzdolabınızın ömrünün çok daha uzun olmasını sağlayabilirsiniz

Sahrayıcedit Siemens Servisi teknik ekiplerimiz buzdolabı temizliği konusunda ilk aşama olarak kontrol ve ön temizlik öneriyor.

Buzdolabınızın temizliği aşamasında kesinlikle fişinin çekili olmasına dikkat etmeniz hem buzdolabınız hem de sizin için çok büyük bir güvenlik önlemi teşkil etmektedir.

Bunun ardından buzdolabınızın yumurtalık ve sebzelik gibi ek çıkartılabilir parçalarını çıkartarak, dışarıda ayrı olarak yıkayabilirsiniz. 0216 471 59 56 dan servis çağırınız.

Bunun dışında buzdolabının iç kısmının temizliği konusunda yüzeyinde tahriş yaratmamak adına uygun niteliklerdeki bezleri kullanmaya özen göstermelisiniz.

Buzdolabınızın kapsamlı temizliğinin ardından mutlak suret ile en son olarak nemli bir bezli tüm iç yüzeyini almaya dikkat etmeniz çok büyük bir önem arz ediyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama