Selimiye Siemens Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Selimiye Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Selimiye Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Çamaşır makineleri, gün içerisinde çok uzun süreler alabilen ve fazlasıyla yorucu olan çamaşır yıkama aktivitelerinin artık çok daha modern ve çok daha kolay ve çok daha hızlı bir hale gelmesini sağlıyor.

 Çünkü günümüzün Siemens çamaşır makineleri hem daha kısa süreler içerisinde hem de çok daha düşük enerji ve su tüketimi ile çamaşırları çok daha kaliteli bir şekilde yıkayabiliyor.

Ancak gün içerisinde pek çok farklı kire maruz kalabilen çamaşırlarınızın, makinenizde yıkamanızın ardından makinenizin bakım ve temizliğine de dikkat etmeniz kesinlikle büyük bir önem taşıyor.

Selimiye Siemens Servisi merkezimizde özellikle çamaşır makinelerindeki düzenli temizliğin gerçekleştirilmemesinden kaynaklı olarak çok sayıda arızalanmaların meydana geldiği, tüketiciden gelen çok sayıda talep ve bildirim ışığında görülüyor. Servise 0216 471 59 56 telefonundan ulaşabilirsiniz.

Özellikle de çamaşır makinelerinde deterjan çekmecesi, filtre ve gider borusu gibi parçaların tıkanmalara karşı temizliğinin aksatılması halinde çamaşır makinesinin bu parçalarında meydana gelen tıkanmalar, makinenizin verimli çalışmamasına neden olabildiği gibi hem çamaşırlarınızda kötü bir koku oluşturur hem iyi bir yıkama sağlamaz hem de çok daha kapsamlı arızalanmaların meydana gelmesine neden olabilir.

İşte bu tip sorunlar ile karşı karşıya kalmamak adına çamaşır makinenizin deterjan çekmecesi, su giriş filtresi, alt kısımda bulunan filtre ve gider borusu gibi parça ve kısımlarında temizliği düzenli olarak gerçekleştirmeye özen göstermelisiniz.

Bu noktada eğer bu konuya ilişkin zamanınız bulunmuyor veya yapabilecek yeterlilikte bilgi sahibi değilseniz Selimiye Siemens Servisi merkezimize başvuruda bulunabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama