Soğanlık Arçelik Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Soğanlık Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Soğanlık Arçelik Servisi - 0216 471 59 56

Her geçen gün hızla gelişen 21.yüzyıl teknolojisi ile birlikte artık yaşamın her alanında olduğu gibi günlük yaşam ihtiyaçları konusunda da teknolojiden etkin biçimde yararlanılıyor.

Bu çerçevede de günümüzde yaygın olarak kullanılan çamaşır makineleri bulunuyor. Özellikle de her geçen gün hızla gelişen beyaz eşya teknolojileri bu alanda önemli bir rol üstleniyor ki zaten günlük yaşantı içerisinde yoğun olarak kullanılan çamaşır makineleri bu alandaki en somut örneklerden birisini oluşturuyor. 0216 471 59 56 nolu telefonu arayınız.

içerisinde çamaşır yıkama faaliyetlerini daha hızlı, daha kaliteli ve daha ekonomik şekilde gerçekleştirebilmenize yardımcı olacak üstün teknolojilere sahip olan çamaşır makinesinin kullanım süresi içerisinde pek çok arıza ve sorunla karşılaşması da mekanik ve elektriki sistemde olmasından dolayı son derece doğaldır.

Soğanlık Arçelik Servisi merkezimize yönelik olarak son dönemlerde en yoğun gelen arıza bildirimlerinin başında çamaşır makinesinin suyunu boşaltamaması sorunu geliyor.

Servis merkezimizde görevli olan teknik ekiplerimiz, alanlarında almış eğitimleri ve kazanmış oldukları deneyim ile çamaşır makinenizin suyunu boşaltamamasına neden olan arızanın giderilebilmesi amacı ile arızanın kaynağını hızlı şekilde tespit etmektedir.

Çamaşır makinenize yönelik olarak arıza tespit ve arıza onarım çalışmalarında Soğanlık Arçelik Servisi merkezimiz tarafından 1 senelik olacak biçimde garanti hizmetleri ile hem uygulamalarımızın kalitesine olan güvenimizi gösteriyor hem de çamaşır makinelerinizde 1 yıllık yaşayabileceğiniz tüm mağduriyetlere yönelik olarak sizlere güvence sunuyoruz.

2 yorum:

Soğanlık yeni mahalleye servisiniz varmı acilll

Buzdolabım çıt diye ses çıkarıyor çalışmıyor soğutmuyor. Acil gelebilirmisiniz?

Yorum Gönder

Özel Arama