Suadiye Siemens Servisi ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Suadiye Siemens Servisi

Suadiye Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Her geçen gün hızla gelişen 21.yüzyıl teknolojisinin en önemli ve en fonksiyonel teknolojileri olan çamaşır makinelerinde çeşitli arızalanmalarla karşılaşabilirsiniz.

Bu tip durumlarda Suadiye Siemens Servisi iletişim hattımızdan destek alabilirsiniz ki özellikle en yoğun şekilde karşı karşıya kaldığımız çamaşır makinesi arızalanmalarından birisi olan çamaşır makinesinin su almaması probleminde kesinlikle telaş yapmamalısınız.

Ek olarak çamaşır makinenizin su almadığını fark etmeniz durumunda bizimle iletişime geçmeden önce bireysel olarak gerçekleştirebileceğiniz pratik uygulamalar ile sorun küçük çaplı bir etkenden ise hızlı ve kolay bir şekilde çözümünü sağlayabilirsiniz.

Suadiye Siemens Servisi merkezimizde çamaşır makinesinin su almaması problemine ilişkin olarak gelen ancak tüketici tarafından da pratik bir şekilde çözülebilecek sorun kaynakları arasında misal olarak şebeke musluğunun kapalı olması veya makinenin bağlı bulunduğu şebekede su kesintisi olmasıdır.

Bunun dışında çamaşır makinenizin su giriş hortumu bükülmüş olabildiğinden, su giriş hortumlarını kontrol ederek, hortumları düzeltme ile sorunu çözüme kavuşturabilirsiniz.

Bunun dışında doğrunda profesyonel destek de alabilirsiniz. Özellikle de çamaşır makinenizde bu kontrolleri yapmanıza karşın halen su almama problemini yaşıyorsanız teknik ekiplerimiz tarafından su giriş hortumunuzda tıkanıklık kontrolü gerçekleştirilmektedir.

Eğer tıkanma yaşanmış ise su giriş hortumunuzun filtresi temizlenerek, su akışının rahat şekilde gerçekleştirilmesi sağlanır. 0216 471 59 56 dan servis çağırabilirsiniz.

Bunun dışında makinenizin kapısı tam olarak kapanmamış olabilir ki bu durum kilit sisteminde veya lastiklerinde meydana gelebilecek bir hasardan dolayı yaşanabiliyor ki bu durumda çamaşır makinenizin kapağı yenisi ile değiştirilmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama