Sultanbeyli Siemens Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Sultanbeyli Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Sultanbeyli Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Çamaşır makineleri günlük yaşantı içerisinde çok önemli bir yere sahip olduğundan gün içerisinde son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanılabiliyor.

Özellikle de günümüzün en üstün beyaz eşya teknolojisine sahip olan Siemens’in geliştirmiş olduğu çamaşır makinelerinde karşı karşıya kalabileceği her tip arızalanmaya yönelik olarak Sultanbeyli Siemens Servisi merkezi olarak son derece profesyonel ve kaliteli hizmet uygulamaları sunmaktayız.

Bu çerçevede çamaşır makinenizde meydana gelebilen ve son dönemlerde merkezimize en sık gelen arızalanma türlerinden birisini de makinenin tamburunun yalnızca tek bir yönde dönüş yapıyor olmasıdır. 0216 471 59 56 siemens servisidir.

Çamaşır makinenizin dönüşünde yaşayabileceğiniz bu problem, makinenizin doğru ve ideal biçimde çalışma yapmadığını göstermektedir ki bu durumda makinenizde önemli bir problem olduğunu göstermektedir.

Çamaşır makinenizin yalnızca bir yönde döndüğünü fark etmeniz durumunda Sultanbeyli Siemens Servisi iletişim hattımız aracılığı ile arıza bildirimini gerçekleştirmeyi ihmal etmemelisiniz.

Çünkü makinenizin yalnızca bir yönde dönüş yapıyor olması yalnızca mekanik bir arızalanma değil dijital bir arızalanmayı da göstermektedir ki bu durum program cihazı ve hatta makinenizin geneli açısından çok ciddi ve hatta geri dönüşü olmayan bir arızanın oluşumuna meydan verebilir.

Alanlarında uzman teknik personellerden oluşan ekiplerimiz, çamaşır makinenizin tek bir yönde dönüyor olması sorununa yönelik olarak iki olasılığı değerlendirmektedir.

Ekiplerimiz ilk olarak makinenizin program cihazı arızası olup, olmadığını kontrol etmektedir ki program aygıtından motora giden kablolar kontrol edilerek, arıza tespit edilir ise program aygıtı yenisi ile değiştirilmektedir.

İkincil olasılık olarak hız kontrol ünitesi arızası değerlendirilerek, arızalı ise yenisi ile değişimi gerçekleştirilmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama