Sultantepe Siemens Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Sultantepe Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Sultantepe Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Çamaşır makinelerinde yüksek düzeyde elektrik akımı bulunmaktadır.

Bu sebeple eğer çamaşır makinenizde küçük ölçekli dahi olsa fark edeceğiniz elektrik kaçakları durumunda doğrudan Sultantepe Siemens Servisi merkezimize başvuru gerçekleştirmelisiniz.

Alanlarında uzman ve deneyim sahibi olan teknik ekiplerimiz, bölgenizde gezici araçlarımızda hazır bulunmaları sayesinde en kısa süre içerisinde adresinize gelerek, gövdesinde kaçak olan makinenize hızlı şekilde müdahale gerçekleştirmektedir.

Hayati önem taşıyan bu duruma yönelik olarak profesyonel destek almanız gerekiyor. 0216 471 59 56 dan servis çağırabilirsiniz.

Alanlarında uzman Sultantepe Siemens Servisi teknik ekiplerimiz, çamaşır makinenizin gövdesindeki elektrik kaçağı için çamaşır makinenizin takılı olduğu fişte topraklama mevcut olup, olmadığının kontrolünü yaparak, işlemlere başlamaktadır.

Prizinizdeki kontrol sırasında topraklama olmadığı belirlenirse, uzman bir elektrikçi yardımı ile prize topraklama yaptırmanız tavsiye edilir.

Eğer prizde topraklama mevcut ise ekiplerimiz, makinenizin üzerinde bulunan topraklama uçlarının yerinde çıkmış olma ihtimaline yönelik olarak, bu uçları kontrol etmekte ve yerinden çıkmış ise yerine geri takmaktadır.

Ancak makinenizdeki toprak uçlarında sorun bulunmuyor ise üçüncü olasılık olarak, makinenizin fişin topraklama ucunun, prizde bulunan topraklama ucuna temassızlığı değerlendirilerek, birbirine temas etmesi sağlanır.

Son olarak ise makinenizin rezistans, yıkama motoru ve pompa motoru bölümlerinden makine gövdesine kaçak olasılığı ekiplerimizce değerlendirilerek, gerekli testler her bir parçaya tek tek uygulanarak, kaçak tespit edilen ilgili parçada hızlı şekilde kaçağı engelleyecek müdahaleler yerine getirilmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama