Topselvi Siemens Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Topselvi Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Topselvi Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Günümüzde çamaşır makineleri günlük yaşamın en önemli yardımcı teknolojilerinden birisi olarak öne çıkıyor. 0216 471 59 56 nolu telefondan servis çağırabilirsiniz.

 Özellikle de günümüz modern yüzyıl teknolojisinin ileri nesil gelişimi ile çok daha geniş fonksiyonelliklere sahip olan Siemens markalı çamaşır makineleri gerçekten de günlük yaşantı içerisinde çamaşırların çok daha kaliteli bir şekilde hijyenik bir hale getirebilmemizi sağlıyor.

Ancak bu noktada çamaşır makinenizde meydana gelebilecek elektriki arızalanmalar çok ciddi sorunlar ile karşı karşıya kalmanıza neden olabilir. Özellikle de günümüzde Topselvi Siemens Servisi merkezimize bu doğrultuda çok ciddi ve çok yoğun şekilde bildirimler geliyor.

Siemens markalı çamaşır makinenizde meydana gelen elektriki arızalanmalar genel olarak çamaşır makinenizin su giriş ventilleri, röle ve parazit kondansatörleri, program cihazı, sensör, termistörler, su seviye anahtarları, termostat, termikleri, pompa motoru, yıkama motoru ve rezistans parçaları arızaları meydana gelebiliyor.

Topselvi Siemens Servisi merkezimizde meydana gelebilecek elektriki arızalanmalarda bu parçalardan herhangi birinde arıza tespit edilmesi durumunda ise doğrudan orijinal Siemens yedek parçası ile parça değişimi gerçekleştirilmektedir.

Bu parça değişimlerindeki orijinal yedek parça kullanımı ile birlikte çamaşır makinelerinizin değiştirilen parçadan kaynaklı olarak kısa süreler içerisinde yeniden arızalanmalara yol açmasının önüne geçmekteyiz.

Aynı zamanda da çamaşır makinenizin 1 yıllık garantisini sağlamaktayız. Böylelikle çamaşır makinenizin kısa süreler içerisinde size yeniden maliye ve zaman kaybı yaratmasının da önüne geçerek, çok daha kaliteli ve çok daha verimli bir kullanım sağlayabilmekteyiz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama