Tuzla Beko Servisi 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Tuzla Beko Servisi 0216 471 59 56

Tuzla Beko Servisi

Tuzla Beko Servisi 0216 471 59 56

21.yüzyıl dünyasında son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanılmakta olunan çamaşır makineleri ile birlikte çamaşırlar hem çok daha kısa süreler içerisinde yıkanıyor hem de daha önce yıkama tekniklerine göre çok daha kaliteli bir şekilde yıkanabiliyor. 7 gün 24 saat kesintisiz olarak iletişim hattımız aracılığı ile Tuzla Beko Servisi merkezimize başvuru gerçekleştirerek, çamaşır makinenizde gördüğünüz ve sorun oluşturan probleme ilişkin olarak detaylı bilgi verebilirsiniz.

Günlük yaşantı içerisinde tüm ailenin kirli çamaşırlarının kısa süreler içerisinde kaliteli bir şekilde yüzde yüz hijyenik hale getirilmesini sağlamakta olan çamaşır makineleri son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor. Bu gibi etkenler dolayısı ile de dünyanın her yerinde olduğu gibi Türkiye’de de son derece yaygın bir şekilde kullanılmakta olunan çamaşır makinelerinde meydana gelebilecek her türlü arızalanma durumunda Tuzla Beko Servisi merkezimiz tarafından profesyonel ve kurumsal servis uygulamaları ve hizmetleri sunulmaktadır.

Bölgenizde yer alan gezici araçlarımız ile en kısa süre içerisinde alanlarında uzman ve Beko’nun en yeni teknolojilerini dahi yakından tanıyan teknik personellerimiz, adresinize gelerek, çamaşır makinenizde yaşadığınız probleme ilişkin olarak öncelikli olarak stabil biçimde arıza tespit çalışmalarını gerçekleştirir. Arıza tespit çalışmaları sonrasında ise mümkün olan hallerde yerinde, mümkün atı bulunmayan hallerde ise teknik servis merkezimizde arızanın onarımını gerçekleştirmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama