Ümraniye Beko Servisi 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Ümraniye Beko Servisi 0216 471 59 56

Ümraniye Beko Servisi

Ümraniye Beko Servisi 0216 471 59 56

Teknoloji dünyasında artık çamaşır makineleri en başta ev hanımları olmak üzere herkesin en önemli yaşam alanındaki ev işleri yardımcılarından birisidir. Çünkü eski dönemlerde eski çamaşır yıkama teknik ve kanalları ile yapılan çamaşır yıkamalarında hem çok daha uzun süreler hem de çok daha fazla efor ve enerji harcaması yapılıyordu.

Ancak çamaşır makineleri ile birlikte çamaşırlar hem daha hızlı hem de çok daha kaliteli bir şekilde yıkanabiliyor. Bu yüzden de günlük yaşantı içerisindeki tüm tekstil ve kıyafet ürünlerini yüzde yüz hijyenikliğe ulaştırabilme şansı vermekte olan çamaşır makinelerinde meydana gelebilecek arızalanmalar durumunda Ümraniye Beko Servisi merkezimiz tarafından profesyonel çalışmalar gerçekleştirilmektedir.

Üstün teknoloji ve performansa sahip olan Beko çamaşır makinelerinizde karşı karşıya kalabileceğiniz her bir arızalanma durumunda Ümraniye Beko Servisi merkezimize yapacağınız arıza başvurularının hemen sonrasında bölgenizde bulunan ve tam teşekküllü olan gezici araçlarımız adresinize yönlendirilmektedir.

Kısa süre içerisinde adresinize ulaşan ve alanlarında uzman ve deneyim sahip olan teknik personellerden oluşan teknik ekiplerimiz, Beko çamaşır makinenizde meydana gelen arızalanmanın kaynak parçasının tespiti için ileri nesil teknolojiye sahip olan ekipmanlar ile arıza tespit çalışmaları gerçekleştirmektedir.

Daha sonrasında ise arıza tespitinin yapıldığı parçada ya tamir uygulamaları gerçekleştirilir ya da gereklilik arz ettiği belirlenirse yenisi ile değişimi yapılıyor. Bu parça değişimlerinde de yalnızca orijinal Beko yedek parça kullanımı gerçekleştirilerek, makinenizin performans ve kalitesinde bozulma yaşanmasının önüne geçilmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama