Yeni Çamlıca Siemens Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Yeni Çamlıca Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Yeni Çamlıca Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Çamaşır makineleri standart kullanım esnasında çeşitli problemler ile karşı karşıya kalabiliyor. Bu tip durumlarda profesyonel destek almanız hem daha düşük maliyetlere hem de çok daha kısa süreler içerisinde makinenizin yeniden kaliteli bir şekilde kullanımını sağlayabilirsiniz.

Bu çerçevede de çamaşır makinelerine ilişkin olarak Yeni Çamlıca Siemens Servisi merkezimizde kazan içerisindeki suyu boşaltamama sorunu yoğun şekilde görülüyor.

Çamaşır makinelerinde pompa motoru arızası, pis su filtresi tıkanıklığı, tahliye hortumu problemleri ve program aygıtından pompa motoruna enerji gitmemesi gibi etkenler, bu sorunu yaşamanıza neden olur.

Çamaşır makinenizin kazanı içerisinde bulunan su yıkama sonrasında boşaltılamıyor ise Yeni Çamlıca Siemens Servisi iletişim hattımız aracılığı ile başvuru yapmalısınız. 0216 471 59 56 dan servis çağırabilirsiniz.

Bölgenizde bulunan gezici aracımız adresinize gelerek makinenizde ilk olarak pompa motoru kontrolü gerçekleştirmektedir.

Pompa motoruna doğrudan enerji uygulayarak, çalışıp, çalışmadığını kontrol edip, arızalı olduğu belirlenirse yenisiyle değiştirmekteyiz.

Çamaşır makinenizde ek olarak pis su filtresinde tıkanıklık ve su tahliye hortumunuzda kırık ve tıkanıklık kontrolü gerçekleştirerek, tıkanıklık tespit edilirse tıkanıklığı ekiplerimizin yanlarında bulunan profesyonel teknik teçhizat yardımı ile hızlı şekilde giderek, makinenizin kazanındaki suyu boşaltmasını sağlamaktayız.

Çamaşır makinenizde program aygıtından pompa motoruna enerji akışı gerçekleşmemesi olasılığına ilişkin olarak enerji taşımakta olan kabloların kontrolünü gerçekleştirmekte ve arızalı oldukları tespit edilen kabloları yenisi ile değiştirerek, sorunun hızlı şekilde çözümünü sağlamaktayız.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama