Yenisahra Siemens Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Yenisahra Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Yenisahra Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Günümüzün en ileri teknolojilerine sahip olan Siemens markasının birbirinden üstün teknolojik özelliklere ve fonksiyonlara sahip olan beyaz eşya ürünleri ile yaşam alanlarında her türlü ihtiyacın çok daha modern koşullar çerçevesinde karşılanabilmesi mümkün oluyor.

Ancak her ne kadar Siemens markasının üstün teknolojisi ve 1.sınıf kalitesine sahip olsa da tüm diğer beyaz eşya ürünlerinde olduğu gibi çamaşır makinesi modellerinde de zamanla yaşanabilecek performans düşüklükleri veya arızalanmalar için uzman desteğine gereksinim duyulabildiğinden Yenisahra Siemens Servisi merkezimiz tarafından bölgenizde profesyonel hizmetler sunulmaktadır.

Çamaşır makineleri günlük yaşantı içerisinde çok önemli bir yere sahip olmalarından dolayı zaman içerisinde bakım uygulamalarına gerek duyabiliyor.

Özellikle de çamaşır makinesi teknolojisi içeriğinde yıkama suyunun ısıtılması amacı ile kullanılmakta olunan ısıtıcı yani rezistans, şebeke suyunun kireç oranına odaklı şekilde zamanla kireçlenme problemi yaşayabilmektedir.

Kireçlenme ardından rezistans ısı iletiminde zayıflama meydana gelir. Bu sebep ile de daha uzun süre içerisinde ısınacak ya da ideal ısıtmayı sağlayamayacaktır. Bu durumun neticesinde fazla elektrik tüketimi yaşanır ve yıkama performansında düşüş görülebilir.

Yenisahra Siemens Servisi olarak, her ne kadar kullanım yoğunluğu ve bölgenizdeki şebeke suyunun kireç oranına göre değişkenlik gösteriyor olsa da en fazla 2 yılda bir rezistans kontrolü için profesyonel servis desteği almaya dikkat etmelisiniz.

Bu şekilde çamaşır makinenizi çok daha uzun süreler, çok daha üstün performanslarda kullanabilme şansına sahip olabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama