Zümrütevler Siemens Servisi - 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Zümrütevler Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Zümrütevler Siemens Servisi - 0216 471 59 56

Çamaşır makineleri modern yüzyıl dünyasının en önemli teknolojilerinden birisi olarak günlük yaşantı içerisinde son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor.

Özellikle de çamaşırların çok daha kısa süreler içerisinde çok daha kaliteli bir şekilde yıkanmasına imkan veren çamaşır makinelerinde fişte olmasına karşın çalışmaması sorunu yaşanabiliyor.

Zümrütevler Siemens Servisi merkezimizde çamaşır makinelerinin fişe takılı olmasına karşın çalışmaması sorunu en sık görülen arızalanmaların başında geliyor.

Ancak Zümrütevler Siemens Servisi merkezimize gelen fişe takılıyken hiç çalışmayan çamaşır makinesi arızalanmalarında tüketici olarak bireysel uygulamalar ile arızanın çözümünün sağlanması olasılığı da bulunuyor.

Bu çerçevede de merkezimizin iletişim hattımıza arıza başvurusu bulunmadan önce yapabileceğiniz bazı uygulamalar bulunuyor. Bu uygulamaların başında çamaşır makinenizin bağlı bulunduğu prizde 220 volt değerinde enerji olup, olmadığına bakmalısınız.

Eğer bulunmuyor ise uzman bir elektrikçi desteği alarak elektrik şebekesini veya sigortayı kontrol ettirmelisiniz. Eğer 220 volt enerji var ise ya da şebekede elektrik problemi bulunmuyor ise servisimizin iletişim hattına başvuru yapmalısınız.

Alanlarında uzman teknik personellerimizin bulunduğu bölgenizdeki gezici teknik ekiplerimiz adresinize yönlendirilmektedir.

Daha sonra ise fişe takılı olan ancak çalışmayan çamaşır makinenizin elektrik kablosunda kopukluk olup, olmadığı kontrolü yapılmaktadır. 0216 471 59 56 dan servis çağırabilirsiniz.

Bu noktada kopukluk tespit edilmesi durumunda ise tamiri yerinde yapılmaktadır.

Sorunun elektrik kablosu kaynaklı olmadığı belirlenirse kontroller başlatma düğmesine yönlendirilir ki arızalı ise yenisi ile değişimi gerçekleştirilmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama