Başıbüyük Beko Servisi 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Başıbüyük Beko Servisi 0216 471 59 56

Başıbüyük Beko Servisi

Başıbüyük Beko Servisi 0216 471 59 56

21.yüzyıl dünyasında günlük yaşantı içerisinde son derece önemli bir yeri bulunan çamaşır makineleri ile üstün ve kaliteli bir performansta yıkama gerçekleştirebilme amacı ile mutlak suret ile çamaşır makinelerinin bakım ve temizliğinin düzenli olarak gerçekleştirilmesi gerekiyor. Özellikle de çamaşır makinelerinde çok sık şekilde karşı karşıya kalınan arızalanmaların en önemli ortak noktalarının önemli bir bölümünün pratik temizlik ve bakım uygulamaları ile önlenebilir olduğudur. Günümüzde Başıbüyük Beko Servisi merkezimizde deterjan çekmecesi temizliğinin düzenli şekilde birkaç yıkamada bir olacak şekilde gerçekleştirilmemesi dolayısı ile meydana gelmiş olan çok önemli arızalanmalar bulunuyor.

Çamaşır makinelerinde çok ciddi olumsuzluklara yol açabilen ve özellikle de zaman içerisinde makinenizin yıkama programı esnasında gerekli olan deterjan veya yumuşatıcıyı alamamasına neden olan tıkanıkların yaşanmasına neden olmamak adına kesinlikle düzenli şekilde çamaşır makinenizin deterjan çekmecesini temizlemeye dikkat etmelisiniz. Çamaşır makinenizin deterjan çekmecesini birkaç yıkamada bir yerinden çıkartarak, temizliğini yapmalısınız. Bu noktada çamaşır makinenizin deterjan çekmecesini yerinden çıkartırken mutlak suret ile tırnaklarını kırmamak adına daha hassas şekilde hareket etmeye özen göstermelisiniz.

Aksi halde çamaşır makinenizin deterjan çekmecesinin tırnaklarını kırarak, yerine takıldığından iyi bir şekilde tutuş gerçekleştirememesine ve sürekli olarak açılıp, durmasına yol açabilirsiniz. Bu noktada çamaşır makinenizin deterjan çekmecesini çıkardıktan sonra buradaki su deliklerini de verimli bir kullanım için kürdan gibi küçük aparatlar ile açabilirsiniz. Bunun dışındaki daha kapsamlı ve ön planda bulunmayan sorunlar için Başıbüyük Beko Servisi merkezimize başvuru gerçekleştirmelisiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama