Bostancı Beko Servisi 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Bostancı Beko Servisi 0216 471 59 56

Bostancı Beko Servisi

Bostancı Beko Servisi 0216 471 59 56

Çamaşır makinenizin kullanımı esnasında bazı noktalara dikkat etmeniz makinenizin kullanım ömrü ve yüksek performans sunabilmesi açısından çok büyük bir önem arz etmektedir. Çamaşır makineleri mekanik teknolojiye sahip olmaları nedeni ile mutlak suret ile düzenli olarak dönemsel şekilde bakım ve temizlik uygulamalarının yapılmasına fazlasıyla gereksinim duyabilmektedir.

Bostancı Beko Servisi teknik ekiplerimiz, makinenizde birkaç yıkamada bir deterjan çekmecesi temizliği yapılmasını öneriyor. Çamaşır makinenizde hem çeşitli arızalanmaların önüne geçmek hem de çamaşır makinenizde yüksek performans yakalayabilmeniz açısından çok büyük bir önem taşıdığının unutulmaması gerekiyor.

Bunun dışında çamaşır makinenizde yıkama sonrası deterjan lekeli çıkan çamaşırlarınızın nedeni de bu durum olabilir. Bu tip durumlarda deterjan çekmecesini temizlemeniz öncelikli olarak önerilmektedir.

Çamaşır makinenizde çamaşır deterjanını, makinenizin kullanım kılavuzunda belirtilmiş olduğu ölçüden fazla kullanmamaya dikkat etmelisiniz. Aksi halde makinenizin deterjan çekmecesinde kalıp halde kalan deterjan parçalarının oluşmasına ve tıkanıklığın meydana gelmesine, çamaşırlarınızın deterjanlı kalarak, iyi şekilde yıkanamamasına yol açabilirsiniz.

Bostancı Beko Servisi merkezimizde çamaşır makinelerine ilişkin olarak en sık şekilde gördüğümüz arızalanmaların başında çamaşır makinesindeki tıkanıklıklardır. Çamaşır makinenizin kullanımı esnasında temizlik ve bakımına gerekli olan önemi göstermemeniz durumunda kısa süreler içerisinde çeşitli tıkanıklıkların ve bundan kaynaklı arızalanmaların meydana gelmesine neden olabilirsiniz.

Bu tip durumlarda ise doğrudan 7 gün 24 saat iletişim kurabileceğiniz çağrı merkezimizi arayarak, profesyonel servis hizmetlerinden yararlanmalısınız.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama