Bulgurlu Beko Servisi 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Bulgurlu Beko Servisi 0216 471 59 56

Bulgurlu Beko Servisi

Bulgurlu Beko Servisi 0216 471 59 56

Modern dünyada son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanılmakta olunan çamaşır makineleri ile birlikte artık çamaşırları çok daha hızlı ve çok daha kaliteli bir şekilde yıkayabilme şansına sahip olunabiliyor. Ancak çamaşır makineleri yıkama esnasında pek çok faktör ile karşı karşıya kalabiliyor.

Bu durumda her ne kadar ileri nesil teknolojiye sahip olsa da zaman içerisinde çamaşır makinelerinin mekanik yapıları çerçevesinde çeşitli arızalanmalara neden olabiliyor. Bu tip arızalanmalar durumunda Bulgurlu Beko Servisi merkezimiz tarafından profesyonel çözümler üretilmektedir.

Günümüzün en üstün teknolojilerine sahip olan Beko çamaşır makinelerinde en sık şekilde görülen arızalanmaların başında özellikle çamaşır makinesinin devamlı su alması sorunu geliyor. Bunun dışında da çamaşır makinelerinin tek yönde dönmesi, deterjan çekmecesinden deterjan veya yumuşatıcıyı almaması, çamaşırlarda yıpranma, makine suyunu boşaltamama gibi pek çok farklı yapıda hem mekanik hem de elektriki arızalanmalar meydana gelebiliyor.

Bu tip meydana gelen arızalanmaların göstermiş olduğu belirtiler halinde en kısa süreler içerisinde Bulgurlu Beko Servisi merkezimize başvuru gerçekleştirerek, çamaşır makinesi içi gereklilik arz eden servis uygulamalarının gerçekleştirilebilmesini sağlayabilirsiniz.

Tamamen uzman ve deneyimli teknik personellerimiz ile gerçekleştirmiş olduğumu arıza onarım çalışmaları sırasında kaliteden ödün vermeden parça değişimlerini yalnızca orijinal Beko yedek parça ürünleri ile gerçekleştirmekteyiz. Aynı zamanda da arıza onarım çalışmalarının sonrasında 1 yıllık garanti hizmetleri sağlamaktayız.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama