Dudullu Beko Servisi 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Dudullu Beko Servisi 0216 471 59 56

Dudullu Beko Servisi

Dudullu Beko Servisi 0216 471 59 56

Üstün teknolojiye sahip olan Beko çamaşır makinelerinde meydana gelebilecek her türlü arızalanma durumunda hızlı ve etkin çözümler sağlanmaktadır. Özellikle de ileri düzey teknolojiye sahip olan çamaşır makinelerinde meydana gelebilecek devamlı su alma sorununa yönelik olarak hızı ve kalıcı çözümler sağlanmaktadır.

Dudullu Beko Servisi merkezimizin alanlarında uzman teknik personellerinin tam teşekküllü olmaları sayesinde yerinde onarım çalışmaları da gerçekleştirilebilmektedir. Üstün teknolojiye sahip olan Beko çamaşır makinenizin devamlı olarak su alması ve yıkama yapmaması problemine yönelik olarak alanlarında uzman teknik personellerimiz öncelikli olarak bu soruna yol açabilecek makinenizin su giriş ventilleri ve su seviye anahtarı parçalarında arıza kontrolü gerçekleştirmektedir.

Eğer bu iki parçada arızalanma yaşanmış ise çamaşır makinenizin devamlı olarak su almaya yol açabileceğinden dolayı teknik personellerimiz bu parçalarda kontrol gerçekleştirmektedir.

Dudullu Beko Servisi teknik personellerimiz gereklilik arz eden durumlarda çamaşır makinenizin devamlı su alımının önüne geçebilmek ve yüksek performansta bir yıkama gerçekleştirebilmesi için çamaşır makinenizin su giriş ventili ve su seviye anahtarı parçalarını orijinal Beko yedek parça ürünleri ile değiştirmektedir.

Böylelikle son derece yüksek ve kaliteli bir çamaşır yıkama fonksiyonunu uzun süreler sorunsuz bir şekilde yerine getirerek, çamaşırlarınızı her zaman en yüksek hijyenikliğe en kaliteli şekilde ulaştırabilmesini sağlamaktayız. Bu noktada parça değişimlerinde kullanılan her parçanın orijinal Beko yedek parçası olması ekonomik yönden de önemli bir ekstra avantaj sağlamaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama