Esenyalı Beko Servisi 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Esenyalı Beko Servisi 0216 471 59 56

Esenyalı Beko Servisi

Esenyalı Beko Servisi 0216 471 59 56

Buzdolapları, 21.yüzyıl dünyasında insanların en büyük yardımcıları olarak öne çıkıyor. Özellikle de modern yaşam alanlarında insanoğlunun en temel gereksinimlerinden birisi haline gelen buzdolabı ürünleri ile artık besinleriniz çok daha sağlıklı bir şekilde daha uzun süreler taze şekilde kalabiliyor.

Bu çerçevede de gününün her saatinde kesintisiz olarak kullanmak durumunda kalmanıza yol açan 21.yüzyıl buzdolabı teknolojisi dolayısı ile zamanla çeşitli problemler yaşama olasılığınız bulunuyor.

Esenyalı Beko Servisi merkezi olarak profesyonel ekiplerimiz ve teknolojik altyapımız ile bu konuda en büyük yardımcınız oluyoruz. Buzdolabınızın 7 gün 24 saat kesintisiz olarak çalışması sonucunda zamanla yaşabileceği problemler sonucunda sesli çalışma problemi yaşayabiliyor. Bu durumda doğrudan profesyonel destek almanız ve bilgisiz müdahalelerde bulunmamanız büyük bir önem taşımaktadır.

Buzdolabınızın zamanla sesli çalışma problemi yaşamaya başlamasının en önemli etkenlerinden birisi de yılın 365 günü 24 saat kesintisiz olarak çalışmasından dolayıdır. Bu şekilde kesintisiz ve yoğun performansta çalışabilen bir beyaz eşya teknolojisi olan buzdolabında sesli çalışma sorununa yönelik olarak Esenyalı Beko Servisi teknik ekiplerimiz, hızlı müdahaleler gerçekleştirmektedir.

Öncelikli olarak buzdolabınızın bulunduğu zemine sağlam basıp, basmadığı kontrol edilerek, eğer değil ise ayakları ideal şekilde ayarlanarak, buzdolabınızın sallanması ve sesli çalışmaması sağlanır. Kondanser telleri puntalarından çıkmış olması da buzdolabınızda titreşime yol açabilir ki bu şekilde ses oluşur. Bunun için puntalar yerine takılır. Üçüncül olarak ise kompresör sesli çalışmakta ise komprasör doğrudan yenisi ile değiştirilmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama