Fenerbahçe Beko Servisi 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

Fenerbahçe Beko Servisi 0216 471 59 56

Fenerbahçe Beko Servisi

Fenerbahçe Beko Servisi 0216 471 59 56

Günümüzde bulaşık makinesi teknolojisi Beko’nun ileri nesil teknolojisiyle bir araya gelerek, kullanıcıya çok önemli fırsatlar ve avantajlar sağlıyor. Özellikle de bulaşık yıkama gibi son derece zorlu ve zahmetli bir işlemi hem pratik hem de ekonomik hale getiren bulaşık makineleri, dünyanın her yerinde son derece yoğun şekilde kullanılıyor.

Bu kapsamda bulaşık makinesi kullanımında bazı noktalar öne çıkıyor. Özellikle de Fenerbahçe Beko Servisi merkezimizde sık şekilde gördüğümüz arızalanmaların kullanıcı hatalarından kaynaklı olarak meydana geldiğini görmekteyiz.

Günümüzde bulaşık makinesi kullanımında sık yapılan hatalar listesinde ilk sırada kesinlikle bulaşık makinesinin kullanılmaması gelmektedir. Çünkü bulaşık makineleri pek çok ev hanımı tarafından az miktarda bulaşık bulunmasından dolayı kullanılmazken, bu zaman içerisinde makinenin boş şekilde durmasına yol açıyor ki bu durum makinenin mantığıyla ters olduğu kadar makine açısından önemli bir sorun oluşturmaktadır.

Aynı zamanda da bulaşıklar yine eskisi gibi uzun sürelerde ve çok yüksek su tüketimiyle yıkanabiliyor. İkincil olarak bulaşık makinesine bulaşıkları dizmeden önce akıtma olarak tabir edilen uygulamayı çok ciddiye alarak, bulaşıkları komple yıkamak gelmektedir. Bu işlem tamamen bulaşıktaki ağır yemek artıklarının atılması hedefiyle yapıldığından su altında tutulması yeterlidir. Geriye kalan yıkama işleminin makineye bırakılması gerekmektedir.

Bunun dışında da bulaşık makinelerinin çok yoğun ve kalabalık şekilde doldurulması da çok ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Bu tip durumlar ve uygulamalar, çamaşır makinenizde çok ciddi arızalanmalara yol açabilir. Bunun önüne geçebilmeniz için bu tip kullanım tarzlarından kaçınmanız gerektiği gibi arıza durumlarında Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi merkezimize başvuru yapmalısınız.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama