İcadiye Ariston Servisi 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

İcadiye Ariston Servisi 0216 471 59 56

İcadiye Ariston Servisi

İcadiye Ariston Servisi 0216 471 59 56

Her insanın ve her yaşam alanının beyaz eşyalara ihtiyacı vardır. Bu durum geçmişte de aynıyken gelecekte de aynı olacaktır. Beyaz eşya sektörü hiçbir zaman yerini ve önemini kaybetmeyecek bir sektördür.

Son zamanlarda en çok kullanılan beyaz eşyaların başında kombiler gelmektedir. Geçmişte kombiler bu kadar yaygın değildi. Doğal olarak ısınmak da bir hayli zor ve masraflıydı. Kullanılan sobalar çok büyük alanları ısıtamıyordu ve tehlikeliydi. İnsanları zehirleyebilen sobalar havayı da kirletiyordu. Kombinin ve peteklerin kullanılması ile birlikte ısınmak çok daha kolay ve zahmetsiz olmaktadır. Kombiden bir tuşa basarak tüm petekleri aynı ısıya getirmek büyük bir teknoloji ürünüdür.

Kombiler doğru kullanılmadığı zaman kolayca bozulmaktadır. Çünkü yapıları hassastır ve dış etkilerden kolay etkilenmektedir. Kombileri en çok etkileyen unsur soğuktur. Çok soğuklar kombiyi dondurarak çalışmasını durdurmaktadır. Bu nedenle kombiler balkonda tutulmamalıdır. Mutlaka soğuğun daha az geçtiği alanlarda ya da balkonda kapalı bir dolabın içinde korunmalıdır.

 Kombilerde meydana gelen herhangi bir arızada kullanıcılar asla müdahale etmemelidir. Yoksa kombiyi daha da bozarak çalışamaz hale getirebilir. Böyle bir durum ile karşılaşılırsa bir an önce teknik servis çağırılmalıdır. Bu işte usta olan İcadiye Ariston Servisi her türlü kombi arızasında aranabilir. Hizmetleri yalnızca kombi ile sınırlı değildir. Diğer beyaz eşya problemlerinde bu uzman servis tercih edilebilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama