İçerenköy Ariston Servisi 0216 471 59 56 ~ Beyaz Eşya, Kombi ve Klima Servisi

İçerenköy Ariston Servisi 0216 471 59 56

İçerenköy Ariston Servisi

İçerenköy Ariston Servisi 0216 471 59 56

Beyaz eşyalar, gündelik hayatın kolaylaştırıcılarıdır. Özellikle de ev hanımları için beyaz eşyalar oldukça gereklidir. Teknolojinin gelişmesiyle de beyaz eşyalara çok daha yeni ve pratik özellikler eklenmiştir. Her kadın da evine en son model beyaz eşyaları almak istemektedir. Bu da oldukça doğaldır.

Beyaz eşyalar pratiklik sağlamasının yanında çok da büyük zaman tasarrufu sağlar. Ancak doğru şekilde kullanılmayan beyaz eşyalar, faturaya kötü yansıyabilir. Örneğin en çok faturasından şikâyet edilen beyaz eşyaların başında klimalar ve kombiler gelmektedir. Fakat doğru kullanıldığında kombi ve klima yüksek fatura getirmez. İlk olarak hem kombi hem de klima yıllık bakımları yaptırıldığı zaman çok daha yüksek performans gösterir. Bunun için işinde uzman bir teknik servise başvurulmalıdır. İçerenköy ariston servisi çağırmak için 0216 471 59 56 nolu telefonu arayınız.

Kullanıcılar genellikle kış aylarında kombiyi açıp kapama yanlışına düşmektedir. Kombi açılırken çok yüksek enerji harcamaktadır. Hava birazcık ısındı diye kış aylarında kombi kapatılarak birkaç gün sonra tekrar açılmamalıdır. Bunun yerine kombi en düşük sıcaklığa getirilerek öyle kullanılmalıdır.

Klimalar yaz aylarının vazgeçilmezidir. Fakat daha yüksek verim almak ve daha düşük ayarda maksimum soğutmayı elde etmek için ilkbaharda klima bakımı yapılmalıdır. Bu bakım sağlık için de bakteri ve toz temizlendiğinden dolayı önemlidir. Klima ve kombi bakımı, her türlü beyaz eşya arızası için İçerenköy Ariston Servisi aranabilir. Uzman elemanları ile oldukça kısa bir zamanda tüm tamir işlemlerini halletmek mümkündür. Ulaşmak için 7/24 çağrı merkezi aranabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Özel Arama